Glendale ungdom slutter sig til Scientology holdets katastrofeberedskab i Haiti

Austin Eastlee taler med medierne
Den 20-årige grafisk design-studerende fra Pasadena City College Glendale, Californien, sagde, at han mener det er meget vigtigt at hjælpe Haiti, og dette er grunden til, at han nu arbejder frivilligt.

En måned efter jordskælvet ønskede en studerende og Scientology Frivillige Hjælpere fra Pasadena City College at sikre sig, at vi ikke glemmer Haiti.

Søndag den 14. februar interviewede CBS 4 i Miami Austin Eastlee, der var på vej til Haiti som en del af Scientology katastrofeberedskabsholdet. Den 20-årige grafisk design-studerende fra Pasadena City College i Glendale, Californien, sagde, at han ser dette som et kritisk punkt for hjælpeindsatsen i Haiti, og dette er grunden til, at han arbejder frivilligt nu. Det er månedsdagen for jordskælvet, og mange hjælpearbejdere og læger har måttet vende hjem, men så meget desto mere er der brug for hjælp.

Eastlee talte om frivillig katastrofehjælp og sagde i et interview forud for sin rejse til Haiti til CBS 4 News i Miami: ”Efter alle har glemt at hjælpe, vil vi stadig være der, og de vil stadig have brug for os. Dette er, hvad Mennesker burde gøre – hjælpe Mennesker.

Mine venner sagde, at de skulle afsted, jeg tænkte over det, og jeg besluttede, at det er, hvad jeg bør gøre. Hvorfor ikke tage til Haiti? Folk tager dertil for at hjælpe andre mennesker. Det vil jeg også.”

Austin’s far, David, er stolt af sin søns beslutning. ”Han har altid været en fyr, der deltager og hjælper, og der er ikke andet end kærlighed i hans hjerte,” sagde han. Austin blev uddannet til at være en Scientology Frivillig Hjælper, da han var 14 år gammel; alligevel er det første gang, han vil bruge sin uddannelse i et katastrofeområde. ”Det er fantastisk, at han kan være der og bidrage til andre, hjælpe mennesker og gøre en forskel. At være en del af hans drømme og at støtte hans drømme betyder alt for mig.”

Isabelle Eastlee, Austin’s mor, blev overrasket, da han sagde, han skulle til Haiti. Da han havde besluttet sig, var der en masse ting, der skulle gøres i den korte tid, der var tilbage, før det var tid til at gå om bord på flyet – pas, vaccinationer, omarrangering af personlige forpligtelser. ”Han gjorde straks, hvad han var nødt til at gøre for at få det til at lykkes,” sagde hans mor. ”Jeg var meget imponeret.”

Austin ved ikke, hvad han skal lave i Haiti, men han ved, at han kan gøre god brug af sin Frivillige Hjælper-uddannelse og gøre en forskel. ”Jeg ønsker at gøre hvad som helst, der virkelig hjælper,” sagde han.

Nogle af hans venner blandt Scientology Frivillige Hjælpere arbejder på sygehuse i Port-au-Princes som kirurgi-elever, andre er ansvarlige for organisation, inventar, medicinforsyninger og vedligeholdelse af hospitalets medicin- og fødevareforsyninger, og atter andre hjælper læger med at etablere klinikker i flygtningelejre. Uanset opgaven er Austin parat til at lære og arbejde hårdt. ”Jeg vil bare gerne være der og hjælpe. Med min Frivillige Hjælper-uddannelse kan jeg gøre en forskel.”

Scientology kirken har transporteret 430 læger og 202 Scientology Frivillige Hjælpere til Haiti siden jordskælvet ramte den 12. januar. Prudential Aviation med base i Miami donerede flyet til søndagens charterfly samt tidligere fly, der fløj fra New Yorks Kennedy Lufthavn den 16. og 23. januar og fra Los Angeles den 21. januar, med brændstof og alle andre driftsudgifter doneret af Den Internationale Forening af Scientologer.