Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Det grundlæggende om public relations

Public relations giver dig midlerne til at kommunikere dine idéer og til at få dem accepteret – en væsentlig færdighed, når man har at gøre med nye idéer. Det er en måde at opnå støtte til dine projekter og bestræbelser.

Da public relations generelt er blevet anset for at være en metode til at opnå offentlig omtale, har den indtil nu været underlagt store begrænsninger. Det var et område, som manglede nogle nøgleelementer for at være succesfuld. Med vigtige opdagelser i Scientology, er der gjort store fremskridt, som har gjort hele området betydeligt mere anvendeligt og effektivt.

L. Ron Hubbards forbedring af emnet public relations gør det ikke bare uundværligt for enhver gruppe eller individ, men det fjerner også de hidtil iboende begrænsninger. Selv om den fulde teknologi er omfattende, vil de grundlæggende principper, der er dækket her, være af umådelig stor værdi for enhver der har et værdifuldt formål.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

5 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Det grundlæggende om public relations

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg er meget glad for den træning, jeg har modtaget, når jeg har brugt denne bog om public relations. Jeg kan kommunikere som en professionel om tekniske spørgsmål.

Den åbenbaring (som jeg vil kalde det) om loven om udeladte data er blevet virkelig for mig. Jeg plejede at have problemer med at komme ud af det med mine venner. Det virkede som om de ikke forstod mig, især med hensyn til den måde jeg opførte mig på. Kort sagt, jeg var ikke så virkelig for dem.

Så da jeg fik en mulighed for det, blev jeg for nylig udnævnt som klasserepræsentant i gymnasiet. Forestil dig, at være den person der skal løse alle de studerendes problemer med administrationen.

Så har vi redskabet til affinitet, realitet og kommunikation. Det er et banebrydende kommunikationsværktøj. Jeg gav det en chance ved at hjælpe mine medstuderende med at presse på for at få det, de ønskede fra administrationen. Som den eneste forbindelse mellem de studerende og administrationen, fik jeg dem til at forstå hinanden ved hjælp af affinitet, realitet og kommunikation.

Jeg føler mig vigtig, og mit korte fravær kan mærkes. For mig er det succes.” – L.K.


”Dette kursus har virkelig vist mig en positiv måde at komme ud af det med folk på og få idéer igennem.

Trinnene til at gøre dette fungerer, og jeg elsker den måde det positive altid ligger til grund for at få idéerne igennem. Og så er der ingen, der føler sig uden for – alle føler, at de er blevet hørt og at idéerne gavner alle.

Også hvordan man håndterer rygter og negativ sladder er virkelig godt, så du ved, hvordan man håndterer det. Jeg føler mig bedre ”i form” til at håndtere rygter efter dette kursus, og jeg havde virkelig brug for det, at finde min styrke i stedet for at trække mig tilbage.” – M.D.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Oprørt over at blive forbigået?

Hvis du ikke kan forstå, hvorfor en anden ikke kan se dine potentialer, kan det bare være fordi, at ingen har talt om dem. Eller hvis du tror, folk burde strømme ind i dit firma, og hvis de ikke gør, kan det bare være fordi, at de ikke ved, hvor det ligger.

Det er simpelthen et spørgsmål om at bruge teknologien i public relations.

Emnet public relations er defineret som godt arbejde vel publiceret, og der er en teknologi til public relations, som, når den anvendes korrekt, kan hjælpe enhver person eller gruppe til at opnå støtte til deres projekter og bestræbelser.

På det gratis online kursus, Det grundlæggende om public relations, finder du ud af:

  • Hvordan du opnår enighed hos de mennesker, du henvender dig til
  • Hvordan man klarer rygter og hviskekampagner
  • Grundlaget for succes i public relations
Start nu >>