Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Årsagen til undertrykkelse

Hvorfor er nogle mennesker oftere syge end andre? Hvorfor er nogen tit udsat for ulykker? Og er der en grund til, at andre lever med emotionelle op- og nedture, hvor de har det godt den ene dag og skidt den næste?

Der findes en forklaring. Den har intet med guderne, skæbnen eller stjernernes placering at gøre. Den virkelige årsag til disse fænomener – og løsningen – er forklaret i Scientology.

L. Ron Hubbard formåede at gennemskue alt det komplekse i menneskers adfærd og finde frem til de faktorer, der ligger bag. Herved lykkedes det at forklare det fænomen, at mennesker kan føle sig undertrykte. Det er nemlig andres undertrykkelse, der forårsager disse tilsyneladende vilkårlige hændelser.

I de her medtagne uddrag fra hans værker, vil du kunne lære at gennemskue de mennesker, som ikke ønsker dig det godt, men også dem, som i virkeligheden er dine venner. Det vil gå op for dig, hvorfor nogle mennesker klarer sig dårligt i livet, og hvordan du kan hjælpe dem til at føle sig godt tilpas igen. Du vil også lære at forstå mekanismerne bag denne nedbrydende og dog ikke ualmindelige situation og finde måder at overvinde den på. Alt sammen noget, som faktisk vil kunne ændre noget i din tilværelse – mærkbart og øjeblikkeligt – på samme måde som det har ændret andres tilværelse.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

8 til 10 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Årsagen til undertrykkelse

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”På dette kursus fik jeg meget vigtige data om, hvordan jeg kan træffe beslutning om, hvem jeg arbejder med, hvem der skal være mine venner, og vigtigst af alt hvordan man håndterer dem, der forsøger at undertrykke andre.

Jeg indså, hvordan en sådan katastrofal situation i nogens liv, kunne forbedres rigtig meget med denne viden. Efter jeg havde udført en håndtering fra hæftet på min søster, var jeg vidne til, at hendes liv ændrede med det samme. Det er forbløffende! Min taknemmelighed til min kursusleder og til L. Ron Hubbard.” – M.P.


”Da jeg først begyndte på dette kursus, vidste jeg absolut ingenting om undertrykkelse, dens årsager eller dens kilder. Jeg var temmelig overrasket over, at det alt sammen gav god mening for mig, næsten med det samme!

Jeg studerede hæftet Årsagen til undertrykkelse omhyggeligt. Da jeg var færdig, kunne jeg nemt identificere årsagerne til undertrykkelse i mit liv. Jeg lagde mærke til forandringen inden for få dage, endda timer! Jeg følte mig ikke længere holdt nede eller holdt tilbage. Jeg følte mig bedre tilpas fysisk og psykisk, og følte at jeg havde lært noget, der ville være til stor gavn for mig resten af mit liv.

Men det holdt ikke op der. Dette kursus hjalp mig ikke bare med at hjælpe mig selv men også til at hjælpe andre. For at afslutte de praktiske opgaver, skulle jeg observere andre mennesker i mine omgivelser for at identificere forskellige typer personligheder og undertrykkende handlinger.

Men i stedet for at lade det fortsætte, kunne jeg nu hjælpe dem med at sætte en stopper for det eller flytte væk fra det, eller komme videre. Dette var især tilfældet i forbindelse med en af mine venner, der havde været undertrykt i årevis. Hun følte sig altid utilpas eller urolig. Hun led ofte af depressioner og led regelmæssigt af forkølelser og influenza. Efter at have fundet ud af, at hun blev undertrykt, begyndte hun at forstå og fik det bedre næsten med det samme. Og hun fik det endnu bedre, som tiden gik! Hun kunne næsten ikke tro det, det var utroligt!

Den viden jeg har fået fra dette kursus, er noget jeg ikke har oplevet før. Jeg har brugt det til gavn for både mig selv og andre på så mange måder. Mit liv er blevet mindst 10 gange bedre! Jeg har det fantastisk. Jeg føler det som om, at jeg kan opnå hvad som helst, fordi ingen kan holde mig tilbage eller fortælle mig det modsatte! Og jeg kan hjælpe mine venner og familie til at ha det på samme måde!” – M.S.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Oppe den ene dag, nede den næste?

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle mennesker hele tiden er syge, mens andre ser ud til at leve i en rutschebane af op-og nedture? I hæftet Årsagen til undertrykkelse, vil du finde svarene.

Her er grunden til at virksomheder krakker, familier splittes og livet bliver hårdt og slår fejl. Når du forstår disse data, bliver du så meget bedre i stand til at klare dig i livet. Du lærer hvorfor ”manglende held” næsten aldrig er årsagen til at det går galt, og du kan derfor søge efter den virkelige årsag og skride til handling.

Find ud af:

  • Motivationen bag den anti-sociale personligheds aktiviteter
  • Grunden til fortsatte op- og nedture i livet
  • Hvordan man genkender en social personlighed
Start nu >>