Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Undersøgelser

Der er mange mennesker, der ser ud som om, de går igennem livet på lykke og fromme. De søger idéer til at forklare, hvorfor det, de beskæftiger sig med, sommetider går godt og sommetider skidt, hvorfor de har succes og ind imellem ikke har. At gætte og ”have noget på fornemmelsen” er forbundet med stor usikkerhed. Mangler man viden om, hvordan man virkelig undersøger om de situationer, man kommer ud i, er gode eller dårlige, og hvordan man finder frem til de faktiske kendsgerninger, kan man føle sig kørt rundt i en manege af alle de oplysninger, man ikke kan gennemskue.

Fyldestgørende undersøgelser hører faktisk til de sjældne. Mennesker har en tendens til at acceptere den første og bedste forklaring, i sager de ikke forstår, også selvom den er fyldt med fejlagtige oplysninger. Det kan være grunden til, at ingen har indøvet eller for den sags skyld udviklet en teknologi til virkelig at lave tilbundsgående undersøgelser. L. Ron Hubbard gjorde det faktisk – et gennembrud inden for tænkning og logik, som førte til udviklingen af den første virkeligt effektive metode til at søge og konsekvent finde de virkelige årsager til tingenes tilstand.

Ved man, hvordan man virkelig laver en undersøgelse, giver det én styrken til at kunne navigere gennem de spredte kendsgerninger og folks mange meninger, og nå frem til de reelle årsager bag succes eller fiasko, uanset hvor i tilværelsen. Kender man tingenes rette sammenhæng, er man også i stand til at afhjælpe og forbedre en situation – enhver situation. Det er en uvurderlig teknologi for alle.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

8 til 10 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Undersøgelser

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg har lært at bruge en mere praktisk fremgangsmåde til at finde svar på almindelige problemer og spørgsmål, som jeg ellers ville have haft svært ved at regne ud.

Kurset Undersøgelser har givet mig et andet perspektiv med hensyn til, hvordan man ser på og analyserer et problem. Det har vist mig, hvordan man holder sig mere fokuseret på emnet og finder mere praktiske løsninger på problemet.

Det vil bestemt hjælpe mig med min fortsatte fremgang som scientolog og hjælpe mig i mit daglige arbejde og personlige liv. Det vil give mig et andet perspektiv på at løse problemer i livet. Tak igen.” – H.S.


”På dette kursus lærte jeg at sætte spørgsmålstegn ved et område med ting, der ikke er korrekte, for at trække i den løse ende hvor der er noget, man ikke helt forstår, og fortsætte med at stille spørgsmål i de ulogiske områder, indtil dataene afsløres, og situationen kan håndteres og korrigeres. Jeg lærte om alle de specifikke outpoints, der kan findes i en situation og øvede mig i at finde dem, indtil jeg nemt kunne gøre det. Jeg gjorde det samme for de positive ting for at være i stand til at finde dem og forstærke dem.

Jeg lærte også vigtigheden af at have en ideel scene at sammenligne med den nuværende situation. Jeg lærte om de efterforskningsmæssige handlinger, der er nødvendige for at finde data og være i stand til at korrigere ting ved at udføre en korrekt undersøgelse i den rigtige rækkefølge og finde det rigtige WHY bag den, således at situationen kan håndteres.” – C.F.


”Der er en årsag bag alting. Og Scientology har givet mig evnen til at finde ud af, hvad disse årsager er og at kontrollere dem. Evnen til at udføre undersøgelser – evnen til at tænke logisk og komme til bunds i tingene – tillader mig at undersøge, håndtere og forbedre enhver situation i ethvert område af mit liv. Jeg har været i stand til at identificere outpoints på mit arbejde, og håndtere dem så mit firma bliver mere ideelt. Der går næppe en dag, hvor jeg ikke anvender Hubbards teknologi til at gøre mit liv bedre på en eller anden måde.” – S.R.

 

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Frustreret på grund af fiaskoer?

Når ting går galt, er du forundret over det bagefter? Vil du gerne komme til bunds i, hvorfor tingene ikke går som de skal? Er din succes eller fiasko bare ”held”?

Læs i en avis, og du vil finde forskellige forklaringer fra virksomhedsledere og politiske ledere, om hvorfor en virksomheds aktier faldt eller politiske initiativer mislykkedes. Men hvis de virkelig vidste, hvad grundene var, ville de være i stand til at gøre tingene bedre med det samme.

Undersøgelser kan anvendes af alle til at undersøge og opdage de virkelige årsager til succes eller fiasko. Det er et system baseret på logik, emnet om at tænke, og når det anvendes kan det rette op på og forbedre enhver situation.

Find ud af det på Undersøgelser, det gratis online kursus.

  • Hvordan man analyserer en situation
  • Den rolle, det at kende noget godt spiller, når man skal forestille sig den ideelle scene.
  • Hvordan man finder et korrekt ”Why”, der åbner døren til en effektiv håndtering
Start nu >>