Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Børn

Hvordan man opdrager et lykkeligt og sundt barn, er ikke noget flertallet af forældre har lært. I virkeligheden er der mange, der begår den ene fejltagelse efter den anden hele vejen gennem processen, om end det er med de bedste intentioner. Derfor er det også alt for almindeligt at finde familier, der ikke er lykkelige, med konstante gnidninger mellem forældre og børn.

Dette er ikke en naturlig tilstand. Faktisk kan man blive helt fri for det. L. Ron Hubbard udviklede mange måder til at få det bedste frem i et barn – og dets forældre. På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du læse om nogle af disse metoder, og opdage, hvordan det kan lade sig gøre at opdrage et barn uden at nedbryde dets vilje, hvordan éns barn gerne vil yde sit til familien, og hvordan man hjælper barnet til hurtigt at komme over dagligdagens forstyrrelser og traumatiske oplevelser, som tilværelsen byder på.

At opdrage børn burde være en fornøjelse. Og det kan det være. Faktisk kan det være det, der giver én mest af alle menneskelige oplevelser. Bruger man de principper, man finder i Scientology om opdragelsen af børn, er det muligt at sikre, at de er glade, kærlige og arbejdsomme, og at de bliver værdifulde deltagere i det samfund, de lever i.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Børn

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg har taget mange kurser om børneudvikling i gymnasiet, og hvad har jeg lært fra dem? Ingenting! Og jeg må sige, jeg ikke var enig med en masse af de ting, der blev undervist i. Jeg hadede, hvordan man anså børn som om de var en anden race. Men hæftet Børn siger, at børn er små voksne.

Denne bog indeholder meget brugbare metoder, der faktisk virker. Det er en stor gevinst for mig, fordi jeg arbejder med børn hver dag, og informationen i dette hæfte er den eneste bog, jeg har læst om børn, jeg faktisk er enig i!

Jeg vil anbefale dette til enhver, ikke bare dem der har børn eller arbejder med børn, men alle. Ligesom alle L. Ron Hubbards bøger er de lette at læse og forstå, organiserede, og informationen er uvurderlig.” – E.H.


”Kurset Børn har givet mig den fantastiske mulighed for at lære om korrekt børneopdragelse, at opdrage et lykkeligt og sundt barn, og samtidig de utallige iboende evner som børn er udstyret med.

I løbet af dette kursus har jeg lært at værdsætte, påskønne og anerkende bidragene fra min lillebror, uanset hvor små de kan være for familien. Som et resultat af det lever min lillebror nu i en anden verden, en verden hvor han selv rydder op på sit værelse, sætter tingene på plads uden at man skal bede ham om det, og til min overraskelse tilbyder han at hjælpe mig i køkkenet.

Desuden er jeg holdt op med at standse ham i hans beslutninger og sætte strenge begrænsninger for hvilken slags venner han bør have, hvor han bør og ikke bør gå hen osv. Siden da er han vokset op og blevet den dejlige dreng, som jeg havde drømt om. Han gør ikke længere oprør, fordi jeg kun hjælper ham i hans beslutninger og ikke påtvinger ham mine. Takket være dette, har han igen et målrettet ønske om at blive datalog.” – E.T.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Opdrager du dem rigtigt?

Er du bekymret for dit barns helbred og fremtidige lykke? Er du bekymret over om du som forælder gør det helt forkert?

Forældre er i dag oversvømmet med råd om børneopdragelse – uanset om de kommer fra venner og familie eller det nyeste i en lang række uprøvede ”ekspert”-teorier om børneopdragelse. Meget lidt af det giver en større forståelse for børn eller gør noget for at afhjælpe usikkerheden ved at være en forælder.

Men der er grundlæggende og gennemprøvede metoder, der hjælper med at fjerne mysterierne om at være forælder, og som giver alle forældre redskaber til at hjælpe deres børn med at vokse op til at blive lykkelige, kompetente og ansvarlige.

Find ud af:

  • Hvad disciplin har at gøre med opdragelsen af et barn
  • Hvordan man kan hjælpe et barn med at afgøre, hvad han eller hun ønsker at få ud af livet
  • Enkle teknikker du kan bruge til at hjælpe et skadet eller ulykkeligt barn
Start nu >>