Hvorfor vi hjælper

Det sidste årti har været et af de mest turbulente nogen sinde. Ideologier i konflikt, voldelige revolutioner og en skrøbelig social økonomisk struktur, har udsat mere end en tredjedel af verdens befolkning for undertrykkelse, fattigdom og brutale krænkelser af menneskerettighederne. Terrorisme og en global økonomisk krise, river samfundsstrukturen i stykker, og skaber en tankegang styret af hysteri, frygt og angst.

Imidlertid stoppes følelsesmæssig stress ikke ved grænserne til krigshærgede nationer. Hjemme hos os selv vokser epidemierne også på mange fronter – fra stofmisbrug, kriminalitet og splittede hjem, til analfabetisme, arbejdsløshed og den stress, som følger med disse problemer. Under disse omstændigheder bærer kommunalpolitikere og medarbejdere i social- og sundhedssektoren en enorm byrde.

Men der er løsninger - løsninger der fungerer - leveret af Frivillige Hjælpere, når som helst og hvor som helst, med bemærkelsesværdige resultater. Disse løsninger kommer fra Scientologys teknologi og er beregnet til folk af alle trosretninger.

Med over 200.000 fra alle kontinenter på Jorden, arbejder Frivillige Hjælpere direkte med lokalpolitikere, embedsmænd, hjælpepersonale og borgere med at skabe orden og giver virkelig hjælp uanset situationen.

De Frivillige Hjælpere når også ud med deres hjælp til større byer og lokalsamfund over hele verden med omrejsende kavalkader. Disse kavalkader når tusindvis af mennesker ad gangen, idet de besøger en ny by hver måned.

Indenfor i de velkendte gule telte kan enhver få personlig hjælp med en hvilken som helst vanskelighed, de måtte stå over for.

Mens de ud over deres daglige arbejde med at håndtere samfundsmæssige onder, er de Frivillige Hjælpere blandt de første til at ankomme, når katastrofen rammer. De er uddannet til at hjælpe i nødsituationer og fremskaffer straks, hvad der er behov for, for at lindre lidelser, og skaber hurtigt orden. Da den teknik, de anvender, er simpel og effektiv, kan de hurtigt uddanne andre, så de også kan hjælpe.

Med deres organisatoriske færdigheder og evne til at skabe orden, samt deres effektive hjælp til ofre og redningsmandskab, har tusindvis sluttet sig til deres rækker, og Frivillige Hjælpere er blevet en af de største beredskabsteams på Jorden.

De er også blevet et globalt team, som leverer effektive løsninger i de katastrofeområder, der ikke når avisoverskrifterne: i hjem og skoler, i virksomheder og lokalområder. De kan tilkaldes døgnet rundt på en international Frivillig Hjælper Hotline.

Alle, uanset trosretning, der ønsker at gøre noget for at forbedre forholdene omkring dem, kan blive Frivillig Hjælper ved at lære de simple teknikker, der tilbydes som gratis kurser på denne side. Med disse løsninger kan en Frivillig Hjælper være med til at skabe en bedre verden, ved igen at bringe orden, venlighed og hæderlighed tilbage til, hvor det er behøvet.