Scientology Frivillige Hjælpere: En hjælpende hånd gør julen lys

BUDAPEST, UNGARN
29. december 2021

Frivillige Hjælpere fra Scientology Kirken Budapest arbejder sammen med andre almennyttige organisationer for at gøre julen speciel for dem, der har brug for det.

I ugevis før jul var den knaldgule varevogn fra de Frivillige Hjælpere i Scientology Kirken Budapest på vej, fyldt med donationer. Fra deres velgørenhedshandlinger siden marts 2020 er de frivillige meget bevidste om de økonomiske udfordringer, pandemien har skabt, så de ønskede at sikre, at julen ville være speciel for unge mennesker, de har mødt gennem deres frivillige arbejde.

Scientology Frivillige Hjælpere med deres indkøbsvogne læsset med mad og julegaver til et børnehjem.

De begyndte deres juleaktiviteter med et besøg i byen Debrecen, hvor Børnenes Hope Foundation tager sig af dem med handicap og kroniske sygdomme. De bragte julegaver til børnene og langtidsholdbar mad til deres familier. Dette omfattede dåsemad, mælk, madolie, æg, kartofler, løg og to paller med rengøringsartikler og hygiejneprodukter. Børnenes Hope Foundation uddelte så forsyninger til familier for at hjælpe dem med at klare sig i løbet af disse vanskelige tider.

I løbet af december var de Frivillige Hjælperes knaldgule varevogn fyldt med donationer til at gøre julen speciel for familier med behov.

I samarbejde med en anden velgørenhedsorganisation, NOE-organisationen, indsamlede og distribuerede de Frivillige Hjælpere mad, legetøj og tøj til trængende familier. Og de donerede alt, hvad der var brug for til en fantastisk julemiddag for dem, der bor på et børnehjem i Budapest.

De gav også mundbind og handsker til mænd og kvinder i ERGO Ambulancefirmaet, som de har udført velgørenhedsarbejde sammen med i de sidste 21 måneder.

Scientology Frivillige Hjælpere i Ungarns hovedkvarter er fra Scientology Kirken Budapest, hvis nye hjem blev indviet i 2016 af Mr. David Miscavige, den kirkelige leder af Scientology religionen.

Scientology Kirkens Frivillige Hjælper-program er en religiøs social service, der blev skabt midt i 1970’erne af Scientologys Grundlægger, L. Ron Hubbard.

Familier står i kø for at modtage donationer af mad og julegodter for at gøre julen speciel for deres familier på trods af økonomiske udfordringer.

En Frivillig Hjælpers opgave er at være ”en person, der som frivillig hjælper sine medmennesker til at genfinde formål, sandhed og åndelige værdier i tilværelsen”. Deres overbevisning: ”En Frivillig Hjælper lukker ikke øjnene for tilværelsens smerte, ondskab og uretfærdighed. Tværtimod er han uddannet til at tage sig af disse ting og hjælpe andre med at opnå lindring såvel som ny personlig styrke.”

For mere information så besøg den interaktive tidslinje på Scientology hjemmesiden 20/21: Et kig tilbage og et kig fremad.