Venlige handlinger er meget dyrebare, især når der er behov for det

VANCOUVER, BRITISH COLUMBIA
18. januar 2022

Frivillige Hjælpere fra Scientology Kirken Vancouver reagerede, efter oversvømmelserne efterlod enorme dele af det sydvestlige British Columbia og nordvestlige Washington i et kaos.

Frivillige Hjælpere fra Scientology Kirken Vancouver reagerede på anmodninger om hjælp fra dem, der var påvirket af oversvømmelser uden fortilfælde. Her havde en familie brug for at få deres møbler flyttet til et tørt sted.

I sidste måned, efter en usædvanlig vejrsituation forårsagede alvorlige oversvømmelser i Fraser Valley-regionen i det sydvestlige British Columbia og den nordvestlige del af delstaten Washington, kom Frivillige Hjælpere fra Scientology Kirken Vancouver via Facebook i forbindelse med dem, der havde brug for hjælp.

”Vi postede noget i en Facebook-gruppe, der var oprettet, så folk kunne bede om hjælp, og sagde, at vi havde en gruppe frivillige, og om nogen havde brug for hjælp til at rydde op i deres kældre,” siger en af de frivillige.

Frivillige reddede møbler efter oversvømmelserne, der ramte det sydvestlige British Columbia og den nordvestlige del af Washington State.

Da de modtog svar med det samme, tog de af sted i tre pickups med værktøj, udstyr og forsyninger.

I det første hus var familien godt i gang med oprydningen, da de ankom, og derfor hjalp de dem med at gøre det færdigt. De tog til den næste anmodning en halv time østpå, hvor de blev bedt om at flytte alle møblerne ud af et beskadiget hus til et tørt sted. De færdiggjorde dette inden for en time.

Det næste var et hus med en oversvømmet kælder. ”Det var det værste indtil videre,” siger en Frivillig Hjælper. Da de ankom, var der fire unge mænd og deres far. De ni frivillige sprang til, og det blev gjort på halvanden time.

Det var hårdt arbejde, men meget tilfredsstillende og bedst var det budskab, de modtog efter at have afsluttet det første job:

”Vi vil gerne udtrykke en virkelig STOR tak til jer og gruppen af frivillige, der kom for at hjælpe med at rydde op i vores vens kælder. Vi var temmelig overvældede, da jobbet startede, og vi vidste ikke, hvor mange af deres lokale venner, der ville komme for at hjælpe ... vi er så taknemmelige for, at I alle kom så langvejs fra og gjorde en indsats. Venlige handlinger som denne er meget værdifulde, især i denne tid med stort behov. Så tak til jer alle og velsignelser til jer alle!”

Affaldscontaineren var fyldt med ting, der blev ødelagt af oversvømmelsen.