LEDESTJERNE FOR PRAKTISK HJÆLP SKINNER SOM FRIVILLIGE HJÆLPERE ANKOMMER TIL KØBENHAVNS CENTRUM

LEDESTJERNE FOR PRAKTISK HJÆLP SKINNER SOM FRIVILLIGE HJÆLPERE ANKOMMER TIL KØBENHAVNS CENTRUM
LEDESTJERNE FOR PRAKTISK HJÆLP SKINNER SOM FRIVILLIGE HJÆLPERE ANKOMMER TIL KØBENHAVNS CENTRUM
LEDESTJERNE FOR PRAKTISK HJÆLP SKINNER SOM FRIVILLIGE HJÆLPERE ANKOMMER TIL KØBENHAVNS CENTRUM
Frivillige Hjælpere hjælper enhver på Københavns Gammeltorv (ovenfor og til højre, øverst); to besøgende fra Saudi-Arabien gjorde holdt ved Frivillig Hjælper-teltet, ville vide mere og blev henvist til Københavns Scientology Kirke, hvor de opdagede løsninger til rehabilitering af kriminelle (ovenfor til højre).

Scientology Frivillige Hjælpere rækker ud med vilkårlig hjælp til alle fra ethvert samfundslag på Københavns Gammeltorv.

DER KAN GØRES NOGET VED DET, står der på banneret på det klart gule telt, da det åbnede i Københavns centrum. Scientology Frivillige Hjælperes Europæiske Turné taler ”hjælp” på den Europæiske Unions medlemslandes i alt 24 sprog, mens den rejser til byer over hele kontinentet.

Men dens motto på dansk er specielt passende, da Danmark er hjemsted for Scientology religionens europæiske hovedkvarter.

De Frivillige Hjælpere rejste deres kendte pavillon på Gammeltorv kun få skridt fra Scientology Kirken Danmark, der bød velkommen til Turnéen til nabolaget med et lokalt åbent hus afholdt i Scientology Kirkens kirkesal. Så var det ud på gaden med en bred vifte af hæfter, kurser og seminarer – der alle er beregnet på at hjælpe folk med at løse deres mest presserende problemer eller vanskeligheder.

To mænd, der kom fra Saudi-Arabien med en organisation kaldet Dignity, besøgte tilfældigvis det gule telt og var glade for at finde L. Ron Hubbards løsninger for rehabilitering af kriminelle.

Frivillige Hjælpere er uddannet på 19 områder med teknologi udviklet af Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard. Her er redskaberne til at hele problemfyldte ægteskaber, redde mennesker fra stofmisbrug, forbedre skrive/læse- og kommunikationsevner og give Scientology assister – teknikker der fremskynder helbredelse ved at drage omsorg for de åndelige og emotionelle faktorer i stress og traumer – og mange andre områder.

Otte kontinentale turnéer rejser til store bysamfund i deres område. Da København er et knudepunkt for mange lande, kunne Turnéen nå vidt og bredt omkring. For eksempel, en fredag besøgte to mænd, der kom fra Saudi-Arabien med en organisation kaldet Dignity, tilfældigvis det gule telt og var glade for at finde L. Ron Hubbards løsninger for rehabilitering af kriminelle.

Programmet for de Frivillige Hjælpere er udtrykkeligt til brug for Scientologister såvel som enhver kultur eller tro. Alle kan blive uddannet som Frivillige Hjælpere og bruge disse redskaber til at hjælpe deres familier og lokalsamfund. Og alle er velkomne til at gøre det.FAKTA

ALT PÅ BARE ET ÅR
Hvor meget hjælp giver de Frivillige Hjælpere på bare et enkelt år? Her er tallene:

3.703.264

MENNESKER

blev hjulpet af Frivillige Hjælpere i bare de sidste 12 måneder

701.790

KM

rejst af de Frivillige Hjælpere overalt ved at levere hjælp til andre

3.571

SEMINARER

leveret ved videregivelse af vigtig Scientology teknologi til at håndtere livets mange vanskeligheder og problemer

16

LANDE

hvor Frivillige Hjælpere ankom til menneskeskabte og naturkatastrofer

19.360

FRIVILLIGE HJÆLPERE

uddannet på et år for at fortsætte og ekspandere på hjælpen leveret sidste årGØR HJÆLP MULIG

GØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.