Frivillige Hjælpere responderer på udbruddet af tornadoer: Et af de værste i amerikansk historie

LOS ANGELES, CALIFORNIEN
14. december 2021

I kølvandet på ødelæggelsen fra dusinvis af tornadoer, der fór gennem seks stater i denne weekend, har hovedkvarteret for de Frivillige Scientology Hjælpere i Los Angeles udsendt en opfordring til uddannede Frivillige Hjælpere om at reagere.

Mindst 22 tornadoer fór gennem 6 stater i løbet af denne weekend og efterlod ødelæggelser i deres kølvand. Ud over Arkansas, Kentucky, Illinois, Mississippi, Missouri og Tennessee, er tusinder uden varme, vand eller elektricitet. På tværs af Kentucky er omkring 26.000 hjem og virksomheder uden strøm, og statens direktør for katastrofeberedskabet vurderer, at 10.000 hjem og virksomheder ikke har noget vand, og yderligere 17.000 rådes til at koge vandet.

Et hus i Missouri blev revet direkte væk fra dets fundament af en af tornadoerne, der hærgede seks stater i løbet af weekenden. (Foto af NOA.gov)

Lokale Frivillige Hjælpere indsamler og uddeler nødvendige forsyninger til midlertidige husly og hjælper med, hvad der er brug for i deres lokalsamfund, mens hovedkvarteret for Internationale Scientology Frivillige Hjælpere har sendt en opfordring til uddannede frivillige om at hjælpe med katastrofen.

Lokale Frivillige Hjælpere indsamler de nødvendige forsyninger og bringer dem til en skole, der tjener som et tilflugtssted i Bowling Green, Kentucky, til familier, der er blevet hjemløse af tornadoerne.

Uddannede Frivillige Hjælpere, der kan deltage i katastrofeberedskabet, bør kontakte de Frivillige Hjælperes hotline på (800) HELP-4-YU eller (323) 960-1949.

Scientology Kirkens Frivillige Hjælper-program er en religiøs social service, der blev skabt midt i 1970’erne af Scientologys Grundlægger, L. Ron Hubbard.

En Frivillig Hjælpers opgave er at være ”en person, der som frivillig hjælper sine medmennesker til at genfinde formål, sandhed og åndelige værdier i tilværelsen”. Deres overbevisning: ”En Frivillig Hjælper lukker ikke øjnene for tilværelsens smerte, ondskab og uretfærdighed. Tværtimod er han uddannet til at tage sig af disse ting og hjælpe andre med at opnå lindring såvel som ny personlig styrke.”