Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Hvordan man løser konflikter

Det ser ud til, at folk tit har besvær med at komme ud af det med hinanden. Familier skændes, naboer kommer op at slås og lande skyder på hinanden. Skal det være sådan?

Antropologer, sociologer, psykologer og andre siger, at det skal det.

Efter at have undersøgt Menneskets lange historie fyldt med konflikter, hævdes det, at mennesket har dyriske instinkter, eller at dets egentlige natur er antisocial og voldelig.

Sandheden er, at mennesket er ret fredeligt; men det kan individuelt eller kollektivt blive drevet til had og vold.

Da L. Ron Hubbard undersøgte årsagerne til vold, afdækkede han en fundamental og naturlig lov for forholdet mellem mennesker, som forklarer, hvorfor konflikter mellem mennesker så ofte er vanskelige at gøre noget ved. Han fremlagde et overordentligt værdifuldt redskab, som sætter én i stand til at løse enhver konflikt, hvad enten den eksisterer mellem naboer, kollegaer eller endda lande.

På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du opdage, hvordan du kan hjælpe andre med at løse deres vanskeligheder og genoprette fredelige forhold. Fred og harmoni mellem mennesker kan blive mere end bare en drøm. Udbredt anvendelse af denne lov vil gøre dette til en realitet.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Hvordan man løser konflikter

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Mine forældre har været gift i de sidste 35 år. I løbet af den periode fik de fire børn, en dreng og tre piger. Som den førstefødte har jeg set dem have store ægteskabelige problemer, herunder uløste konflikter, som gjorde min mor absolut besluttet på at afslutte ægteskabet.

Efter at have taget kurset Hvordan man løser konflikter besluttede jeg at anvende det, jeg havde lært, for at løse denne konflikt mellem dem, som har stået på i lang tid. Jeg brugte loven om den tredje part, og det lykkedes at finde den skjulte person, der forårsagede konflikten. Hun var en ældre kvinde, som min far havde en affære med, før han giftede sig med min mor. Hun har siden dengang skabt falske rapporter – at min mor har en længerevarende affære med en ung mand, hun kender.

Siden da har jeg løst disse konflikter, og mine forældre er nu i stand til at blive enige om spørgsmål, som de havde mange uoverensstemmelser om før. Nu smiler vi, da vi alle kan sidde behageligt i stuen med begge mine forældre til stede – en situation som simpelthen ikke var mulig før. Dette var det mest utrolige fænomen, jeg nogen sinde har set. Denne teknologi fungerede mirakuløst!”– R.K.N.


”De fleste mennesker er fredelige og foretrækker at undgå konflikter. Jeg er en af dem. Men kurset Hvordan man løser konflikter illustrerer hvordan mennesker kan drives ind i konflikter af tredje part, der spreder falske rapporter eller opfattelser, for således at skabe konflikter mellem andre mennesker.

Dette kursus har givet mig mange færdigheder om, hvordan man undgår at blive manipuleret af andre, hvordan man kan finde ud af, hvem disse andre manipulerende personer er, hvordan man kan løse konflikter, der allerede eksisterer, og hvordan man fredeligt kan håndtere de manipulerende parter for at sikre sig, at de ikke skaber yderligere disharmoni, kaos eller konflikter i mit liv eller på arbejdet.

Ved at anvende disse færdigheder på min egen arbejdsplads, var jeg i stand til at håndtere en medarbejder, der ødelagde det for os andre, ved at sætte andre medarbejdere op mod hinanden. Dette forårsagede tab af produktivitet, brudte forhold og utroligt megen stress og disharmoni i min afdeling. Men ved at anvende de færdigheder, jeg havde lært af Hubbard, var jeg i stand til at håndtere situationen helt magisk, og en fredfyldt og harmonisk stemning bredte sig i min afdeling. Denne anvendelige teknologi er virkelig fantastisk.” – S.R.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Stridigheder?

Er der nogen, der engang var en nær ven, der ikke længere taler til dig? Har du familie eller venner, der skændes konstant? Er dine kollegaer på kant med hinanden?

Konflikter er så almindelige i verden i dag, at de fleste mennesker tager for givet, at det er den måde livet skal være på. Men det er ikke naturligt for to naboer altid at skændes, eller at mand og kone hele tiden er oppe at toppes. Og det er ikke naturligt, at konflikter fortsat simrer mellem lande, for så at eksplodere i en åben krig.

Der er en grundlæggende og naturlig lov om menneskelige forhold, som forklarer, hvorfor konflikter mellem mennesker ofte er så svære at afhjælpe – fra familieskænderier til international rivalisering. Her er det værktøj, du kan bruge til at finde kilden til enhver konflikt og løse den.

På det gratis online kursus, Hvordan man løser konflikter, find ud af:

  • Hvad det var, som virkelig gav næring til historiens største konflikter
  • Hvordan konflikter holdes i gang
  • Hvordan man kan opdage en kilde til konflikter i sit eget liv
Start nu >>