Scientology Frivillige Hjælpere vender tilbage til Kenya

Da Kenyas premierminister Raila Odinga talte til et regionalt forum om de økonomiske og sociale konsekvenser af den globale opvarmning i mandags, var Scientology Frivillige Hjælper David Dempster netop kommet tilbage til Kenya for at levere en uges træning til spejderledere i Nairobi.

Dempster, en aktiv Frivillige Hjælper fra Scientology Kirken Tampa, besøgte landet første gang i september, da han blev bedt om at flyve dertil for at levere en række Frivillige Hjælper seminarer. Baseret på praktisk teknologi udviklet af L. Ron Hubbard, hjælper disse seminarer folk med at klare problemerne der kommer, når et samfund er i forandring.

På ti dage leverede Dempster seminarer sammen med personalet i Scientology Kirkens Nairobi mission til en bred vifte af grupper og organisationer i Nairobi og de omkringliggende byer og landsbyer. Disse seminarer hjalp deltagerne med at forbedre deres kommunikation og organisatoriske færdigheder, samt deres evne til at løse problemer.

Nu tilbage i Nairobi, efter invitation fra spejdere i Kenya, hjælper Dempster spejderledere med at gennemføre deres formål for hele landet, med kurser med henblik på at udvikle godt borgerskab, karakter og selvtillid.

”Det er en særlig fornøjelse at arbejde med denne gruppe og hjælpe dem med at forøge deres spejderfærdigheder,” sagde Dempster. ”Disse dedikerede ledere arbejder hårdt for at hjælpe deres landsmænd og forbedre forholdene i deres smukke land.”