PORTLAND ”GOOD IN THE HOOD”-FESTIVAL

OREGON, USA
8. juli 2019

Scientology Frivillige Hjælpere giver praktisk hjælp til lokalsamfundet.

De Frivillige Hjælpere fra Portland Scientology Kirken sluttede sig til andre samfundsgrupper for at fejre mangfoldighed ved den tre dage lange Good in the Hood-festival ved King School Park i Portland.

Good in the Hood er en multikulturel musik-, kunst- og madfestival – en event for lokalsamfundet, der er blevet afholdt i North Portland i de sidste 27 år.

Frivillige Hjælpere er afbildet sammen med Good in the Hood-festivalens sekretær.

Festivalen fokuserer på lokal sort kultur, herunder musik, mad og kunst samt håndværk. Der er også informationsboder for service til lokalsamfundet og et legeområde for unge.

De Frivillige Hjælpere har deltaget i Good in the Hood-festivalen i mere end et årti. Hvert år sætter de deres knaldgule telt op og giver folk en rundvisning gennem panelerne, så de kan finde ud af, hvordan de kan forbedre tilstande og løse problemerne i deres liv. En særlig bekymring dette år var at gøre noget ved stofmisbrug og hjemløshed.

Frivillige Hjælpere leverer Nerveassister til taknemmelige festivaldeltagere.

De leverede også Scientology assisterteknikker udviklet af Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard, der giver lindring og fremmer helbredelse ved at tage fat på de åndelige og emotionelle faktorer i stress og traumer. De uddelte også eksemplarer af Scientology Redskaber til livet-dvd’en, der indeholder enkel teknologi, som enhver kan bruge til at forbedre sit liv.