DUBLIN FINDER LØSNINGER MED DE FRIVILLIGE HJÆLPERE

Frivillige Hjælpere ved det tre-spirede telt udenfor Scientology kirken og Medborgercenteret i Dublin tilbyder beboere løsninger på livets daglige slid.

Scientologys Frivillige Hjælperes telt er en pålidelig del af Dublin der tilbyder løsninger for lokale til alle livets problemer.

Da Scientology Kirken og Medborgercenteret Dublin ønskede at holde en Familiesjov-dag for det omgivende samfund, ønskede de ikke kun at gøre den dag speciel, men at gøre hver dag speciel ved at give disse familier redskaber til at tage med dem hjem.

De Frivillige Hjælpere opstillede derfor deres ikoniske gule telt uden for Medborgercenteret for en Sjovdag som også omfattede ponyridning, Wooly Ward’s Farm børnezoo, håndværkskunst, ansigtsmaling og mere.

Med 640 deltagere den dag, besøgte mange forskellige mennesker med forskellige behov teltet. En mor med et lille barn i armene tog afsted med Børn-hæftet som er fuld af praktisk visdom, inklusive en essay om ”Hvordan man omgås børn” og redskaber til at håndtere et barns ophidselser og uheld.

Hæftet begynder med: ”Hvordan man opdrager et lykkeligt, sundt barn er ikke noget man normalt lærer som forælder. I virkeligheden er der mange, der begår den ene fejltagelse efter den anden hele vejen igennem processen, om end med de bedste hensigter. Derfor er det også alt for almindeligt at finde familier, der ikke er lykkelige, med konstante gnidninger mellem forældre og børn.”

En ung mand havde set at hans mor fik en Scientology assist så han ønskede også at få en. Han havde haft muskelsmerter i benene, men efter assisten, med smerten der var forsvundet, var han i stand til at løbe.

En anden kvinde, også med fysisk smerte, modtog en assist og på samme måde forsvandt smerten. Med et stort smil på læben spurgte hun: ”Åh gud, hvad gjorde du ved mig?” Hun tog Assister ved sygdom og skader-hæftet for ikke blot at finde ud af nøjagtigt hvad VM’erne gjorde for at hjælpe hende, men for at lære hvordan hun kunne gøre det for at hjælpe andre. Som hæftet forklarer: ”Det er en kendsgerning, at personen – efter at have fået den fornødne lægebehandling – selv har en enorm evne til at påvirke kroppen og dens velbefindende eller mangel på samme.”

Andre hæfter som var populære hos deltagerne inkluderede Redskaber til arbejdspladsen, Kommunikation, Løsningen på stoffer og Studieteknologien. Hæftet Ægteskab gav praktiske redskaber til familier der deltog. Det begynder med udtalelsen: ”Når nogen går ind i det arrangement, man kalder ægteskabet, så går de ind i noget, som er, for at sige det mildt, dristigt. Når et par bliver gift, så gør de noget, som de ikke ved noget om.” Men når man studerer hæfterne, vil man have opnået indsigt i at gøre ens ægteskab til et lykkeligt eventyr.

De ønskede ikke kun at gøre den dag speciel, men at gøre hver dag speciel ved at give disse familier redskaber til at tage med dem hjem.

Dublins Frivillige Hjælperes telt bliver nu opstillet på en ugentlig basis, herunder ved Fairyhouse Racecourse (en hestevæddeløbsbane). Teltene er blevet så populære at folk der er blevet givet Scientology redskaber og assister kommer tilbage næste gang, hvor end teltet måtte være, for at rapportere om hvordan de klarer sig, og hvordan de anvender teknologien til at forbedre deres liv.

En dame der havde modtaget en assist på Fairyhouse Racecourse kom tilbage to uger senere for at dele at tidligere havde hun taget smertestillende midler, men assisterne var så effektive at hun nu ikke længere behøvede dem. Dette viste sig at være et almindeligt resultat, som med en anden herre der også havde været på smertestillende midler for knæsmerter og vendte tilbage for at dele den samme historie om ikke længere at have brug for dem på grund af den lettelse han oplevede fra Scientology assister. En person på Familiesjov-dagen opsummerede det: ”I giver folk håb og skaber en forandring.”HJÆLP MED AT REDDE LIV

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.