EN TRAVL DAG MED HJÆLP NÆR EIFFELTÅRNET

De Frivillige Hjælperes telt i Trocadéro-haverne ved siden af Eiffeltårnet giver løsninger til både parisere og turister.

Franske Frivillige Hjælperes gule telte rejser sig ud igennem Paris for at bringe hjælp til alle og enhver.

I skyggen af Paris’ Eiffeltårn ligger Trocadéro-haverne. Skabt for Verdensudstillingen i 1937, haverne byder på Warszawa-springvandene med 20 vandkanoner og deres daglige vandfremvisning. De Frivillige Hjælperes gule telt prydede for nylig Trocadéro og tilbød hjælp og løsninger til både parisere og turister.

En sådan person var en 70-årig mand der oplevede kæmpe lettelse fra en Scientology assist, så meget at han erklærede at den Frivillige Hjælper der administrerede den var en magiker. Men nej, det er ikke magi, men ganske enkelt brugbarheden ved Scientology teknologien der findes i Assister ved sygdom og skader-hæftet.

Frivillige Hjælpere sætter regelmæssigt deres telt op i hovedstaden i Frankrig. Bare nogle få uger før var det placeret ved et andet ikonisk parisisk sted, Place de la République, som omfatter et monument der afspejler storheden ved Den Franske Republik.

Scientology Kirkens Frivillige Hjælpere rundt om i hele verden, såsom dem i Paris og Dublin, bringer deres telte frem regelmæssigt for at give praktiske redskaber fra Håndbog i Scientology til folk fra alle trosretninger og af alle overbevisninger for at give dem omgående løsninger og hjælpe dem til at leve lykkelige og fremgangsrige liv.VI VIL RIGTIG GERNE HØRE FRA DIG

De gratis Redskaber til livet online-kurser er til rådighed for enhver, hvor som helst, med 19 sektioner der underviser i praktiske redskaber til succes.

FÆRDIGGJORDE KURSET I HVORDAN MAN LØSER KONFLIKTER

Jeg er glad for at jeg har modtaget data opdaget af L. Ron Hubbard om årsagerne til konflikter. Dette har åbnet mit sind for hvordan konflikter er sket både i historiske begivenheder og i mit privatliv.

FÆRDIGGJORDE KURSET I HVORDAN MAN LØSER KONFLIKTER

Teorien om hvordan man kan løse konflikter hjalp mig med at løse nogle vanskelige problemer som opstod i min familie, i mit arbejde og i samfundet. Jeg er glad, og jeg giver min oprigtige taknemmelighed for dette kursus. Jeg lover at jeg vil hjælpe andre til også at opnå denne viden.

FÆRDIGGJORDE KURSUS I FØLELSERNES TONESKALA

Dette kursus hjalp mig til at kunne observere folk bedre for at se hvor pålidelige de kan være og også for at vide hvordan man opmuntrer dem mere effektivt og positivt uden at skabe oprørthed i processen. For mig har det været meget nyttigt i at håndtere mine forhold til andre.

FÆRDIGGJORDE KURSUS OM ASSISTER VED SYGDOM OG SKADER

Jeg brækkede en knogle i hver fod da jeg faldt i min forhave. Jeg gik senere tilbage til hvor hændelsen skete og lavede en Kontaktassist, som den er forklaret i Assister ved sygdom og skader-kurset. Det gik præcist som hæftet sagde det ville, og så blev det bedre. Jeg fortsatte med at lave assister sådan her, og min læge sagde at jeg helede forbløffende hurtigt.

FÆRDIGGJORDE KURSET OM BESTANDDELENE AF FORSTÅELSE

Jeg føler mig heldig over at kende så vigtige data om dette vigtige emne – kommunikation. Nu forstår jeg grundene til hvorfor forhold bliver vanskelige eller mislykkes og hvordan succesfulde virker. Jeg er glad for at have denne information i hånden.
FAKTA

REDSKABER TIL LIVETS PROBLEMER
Håndbog i Scientology tilbyder redskaber til at håndtere hverdagens situationer såsom disse:

$635

MILLIARDER

er det anslåede beløb der bruges på kronisk smerte i USA hvert år

20

mennesker

bliver hvert minut fysisk mishandlet af en partner i USA – det er 10 millioner mænd og kvinder om året

35 %

af kvinder

over hele verden har oplevet vold fra en partner

264

millioner

børn internationalt går ikke i skole

45 %

af børn

i alderen 15 til 17 der faktisk går i skole vil afslutte gymnasietHJÆLP MED AT REDDE LIV

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.