MILANO-BEBOERE MODTAGER EN HJÆLPENDE HÅND

(Øverst) Milanos Frivillige Hjælpere tilbyder hjælp til borgerne i Piazza Argentina og (nederst) tilbyder bistand til de lokale efter Morandi-broen kollapsede.

Fra livets hverdagssituationer til katastrofer – Milanos VM’ere er der for lokalsamfundet.

Milanos Frivillige Hjælpere besøger jævnligt lokalsamfundet, hvor de tilbyder hjælp til alle og enhver. Deres gule telt pryder Piazza Argentina, hvor lokale kan læse panelerne, der omhandler Håndbog i Scientologys 19 kapitler, tage et hæfte om ethvert af de emner og endda modtage seminarer på stedet. To besøgende fortalte, at de altid havde været fascineret af Scientology og var glade for, hvor åbent teltet var, og hvor nemt det var at besøge, så de selv kunne lære om det.

En anden besøgende, præsidenten for en afghansk samfundsgruppe i Italien, så værdien af Scientology kurser i sin gruppe og tog af sted med et Det grundlæggende om public relations-hæfte. En brasiliansk kvinde havde rejst rundt i verden og studeret mange emner, alligevel følte hun, at hun ikke havde opnået nogen resultater med dem. Hun indså, at hun havde misforståede ord efter at have lært om Studieteknologien.

VM’ere tager også derhen, hvor behovet er størst, såsom da Morandi-broen kollapsede i Genova, syd for Milano, der slog 43 ihjel og efterlod byen i chok. Øjeblikkeligt var de frivillige på stedet, tilbød bistand og hjalp de lokale til også at se mod fremtiden. De gik til fods, gade efter gade, og stoppede for at tale med borgerne.

Hvad end problemerne er, store eller små, er Milanos Frivillige Hjælpere der for at hjælpe.VI VIL RIGTIG GERNE HØRE FRA DIG

Frivillige Hjælpere rundt om i verden arbejder med myndigheder, skoler og samfundet for at give lindring og løsninger, og til gengæld modtager de påskønnelse fra dem, de har hjulpet.

BORGMESTER, ALOTENANGO, GUATEMALA

”Vi vil gerne takke Den Internationale Forening af Scientologer for den kæmpe støtte, de har givet til dette samfund. I de mest vanskelige øjeblikke har I været med os. Af den grund ville vi respektfuldt bede om jeres materialer (Håndbog i Scientology) til alle medlemmer af det Ledende Råd og de mennesker, der i høj grad har hjulpet os. Disse materialer er storslåede og, takket være professionelle folk der kom her og udførte et godt stykke arbejde, ved vi, at vi vil være i stand til at bruge denne information til at komme igennem disse hårde tider.”

LEDER, WAT WANG HIN-SKOLE, THAILAND

”Jeg skriver for igen at udtrykke min oprigtige taknemmelighed og påskønnelse til jer for at undervise på Wat Wang Hin-skolen. Jeg vil især igen udtrykke min taknemmelighed for jeres støtte til vores engelsk-klasse.”

REWA PROVINS-ADMINISTRATOR, FIJI

”Efter at have oplevet deres høflighedsvisit til Rewa-kontoret og set hæfterne og materialerne, de giver ud, er jeg i en position til at sige, at seminarerne og kurserne, som VM’erne leverer, er meget relevante for vores samfund og provins, specielt dem om katastrofer og livsfærdigheder.”

SKOLEINSPEKTØR, FOLKESKOLE, SEMBALUN, INDONESIEN

”Efter jordskælvet er vi – specielt de studerende, lærerne og det administrative personale – taknemmelige for de frivillige, der har hjulpet med at eliminere traumet, som vi har følt. Vi udtrykker vores taknemmelighed for opdagelsen af Nerveassisten af L. Ron Hubbard, der er en meget ekstraordinær person, fordi hans opdagelser har hjulpet mange mennesker.”
KENDSGERNINGER

GOODWILL-TURNÉER NÅR UD OVERALT
Ingen steder er for langt væk eller glemt for Scientologys Frivillige Hjælperes Goodwill-turnéer.

549

STEDER

blev besøgt på international basis af de Frivillige Hjælperes Goodwill-turnéer i det forløbne år

23.378

FOLK UDDANNET

som Frivillige Hjælpere af Goodwill-turnéer blot i det forløbne år

60.500

KILOMETER REJST

af Goodwill-turnéer i år for at nå ud til alle, hvor som helst

135.681

FRIVILLIGE TIMER

bidrog på et år ved at levere L. Ron Hubbards teknologi for katastrofeberedskab og til at løse livets problemer

336.491

MENNESKER

har fået personlig hjælp af Goodwill-turnéer i årHJÆLPER MED AT BRINGE LETTELSE

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe døgnet rundt. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.