SKABER EN FREMTID FOR GHANAS KOMMENDE GENERATION

De Frivillige Hjælperes ansvarshavende for den afrikanske Goodwill-turne, Yelbi Suleyman Abdallah, leverer til elever i Ghana for at sikre en lysere fremtid for hele landet.

Scientologys Frivillige Hjælpere bringer Redskaber til livet til Ghanas fjerntliggende samfund for at rehabilitere dets skoler og sætte gang i landets fremtid.

Vores Frivillig Hjælper (engelsk: Volunteer Minister – VM)-turneer besøger steder, som ellers ikke ville have adgang til de praktiske redskaber, som Håndbog i Scientology indeholder i dens 19 kurser. Hvert sted modtager levering, der er skræddersyet til dets specifikke behov. For Goodwill-turnéen i Ghana er det aktuelle emne uddannelse.

Idet Ghana stræber efter at nå nye højder, afhænger landet af succesen fra dets fremtidige ledere – de unge. Selvom grunduddannelse er gratis med 84 procent, der indskriver sig, er 623.500 børn i grundskolealderen dog ikke i skole. For dem, som er indskrevet, er skolens miljø ofte ikke fremmende for indlæring – med overfyldte klasseværelser, minimale faciliteter og mangel på uddannede lærere og skolebøger. Dårlig uddannelseskvalitet afspejles i elevernes resultater: kun 16 procent af elever i 6. klasse er kyndige i matematik og kun 35 procent kyndige i engelsk.

Derfor fokuserer VM-turnéen på Ghanas skoler på deres besøg til Adaklu- og Agotime-Ziope-distrikterne i Volta-regionen. Med grønt lys fra lokale myndigheder uddannede de 23 lærere og rektorer fra Adaklu Senior High School i Frivillig Hjælper-redskaber.

Mere end 920 studerende gik gennem kurserne, med fokus på studieteknologien, i VM-teltet, der blev sat op lige på deres campus. Reaktionen var sådan, at VM-holdet blev der en ekstra uge for yderlig levering. Lederen for Adaklu-distriktet gav udtryk for sin taknemmelighed ved at meddele: ”Vi sætter stor pris på jeres uvurderlige bidrag i at opbygge evnerne hos studerende, der har haft gavn af programmet.”

Skole-præfekten tilføjede: ”Studiet af Scientology kurser har været et strålende program, som har bevist over for studerende, at der i sandhed kan gøres noget ved deres udfordringer. Studerende vover nu og er villige til at påtage sig vanskelige opgaver.”

De tog videre til Ziope Senior High School, hvor 987 studerende gik gennem teltet, der var placeret på deres skole-campus.

På Agotime Senior High School blev 610 studerende uddannet. De mødtes alle ved en endelig afslutningsceremoni, hvor VM-turnéens ansvarshavende gav færdiggørelses-certifikater til studerende og lærere, mens han derefter selv modtog anerkendende breve fra hver skole og fra embedsmænd i distriktet.

I alt nåede de ud til 21.000 og dannede 14 VM-grupper for at fortsætte leveringen. Distriktets koordinerings-leder konkluderede: ”Vi, folkene i Agotime, er taknemmelige og glade for at være en del af disse gennemprøvede og testede materialer til gavn for vores folk. Vi lover at sikre, at tiden, opofrelsen og materialerne vil blive brugt godt til gavn for vores folk.”Frivillig Hjælper Binod Sharma gjorde en forskel, efter et ødelæggende jordskælv ramte Nepal.

TAGER AFFÆRE
Kom og Deltag i Et Belønnende Eventyr

Om det er med lastbil, firehjulstrækker eller pram, Scientologys Frivillige Hjælperes Goodwill-turnéer rejser igennem alle kontinenter. Ingen steder er for fjerne eller glemte. De kan findes i Afrika, Australien, Canada, Europa, Indien, Mexico, Rusland, Sydamerika, Sydøstasien, USA, det sydlige Stillehav og i Amazonas-regnskoven.

På hvert sted opstiller de de tillidsfulde gule telte, der inviterer alle og enhver til uddannelse i Håndbog i Scientologys 19 kurser. De leverer også seminarer på skoler, i virksomheder og på offentlige kontorer.

Hjælp os med at hjælpe andre med disse livsændrende redskaber. Slut dig til en af vores 18 Goodwill-turneer som frivillig, for en af de mest udbytterige eventyr af alle. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Se et eksempel på den effekt, en Frivillig Hjælper og hans hold kan have på deres nation, med historien om Binod Sharma i Nepal på scientology.tv.GØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.