EN SCIENTOLOGY FRIVILLIG HJÆLPER GIVER NYT HÅB TIL KENYANSKE INDSATTE

Den Frivillige Hjælper Daniel Okello demonstrerer en Scientology assist til kenyanske indsatte og giver dem en teknologi, de kan bruge til at hjælpe hinanden.

Et fængsel i Siaya, Kenya, investerer i de indsattes fremtid og tilbyder dem de Frivillige Hjælperes redskaber og program.

Medarbejderne i Siayas Government of Kenya-fængsel sværger til de Frivillige Hjælperes program pga. den bemærkelsesværdige ændring, de har set i de indsatte.

Det begyndte for over et år siden, da en af Scientologys Frivillige Hjælpere (VM’en Daniel Okello) afholdt sit første seminar for 200 indsatte. Okello talte om to kapitler – ”Integritet og ærlighed” og ”Hvordan man løser konflikter” – fra Håndbog i Scientology, den lærebog der hører til programmet, og som er baseret på værker af Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard. ”I starten så fangerne deprimerede ud,” siger Okello. Så så han dem smile og le, mens de lærte om moralkodekser og indså, hvordan deres forbrydelser havde påvirket deres liv. Fængselsinspektøren bad Okello om at komme tilbage for at uddanne fængselsbetjentene og levere til yderligere 300 indsatte. Snart havde betjentene etableret deres egen gruppe af Frivillige Hjælpere. De blev uddannet på kurser baseret på de 19 kapitler i Håndbog i Scientology og begyndte at hjælpe de indsatte med det materiale, de lærte. Dette omfattede at behandle dem med værdighed og opgradere fængselsmiljøet med oprydning.

Siaya-fængslet afholdt en Åben Dag, hvor embedsmænd kom på besøg, og fangerne var frie til at snakke med dem og med deres familiemedlemmer. Fængselsinspektøren henvendte sig til Siayas politidirektør, højesteretsdommere, politikommissærer og andre ledende myndighedspersoner og introducerede dem til VM-programmet (de Frivillige Hjælperes program). Han beskrev de Frivillige Hjælperes rolle, partnerskabet mellem programmet og fængslet og de opnåede resultater. Fængselsinspektøren tilskrev ændringerne i fængslet VM-uddannelsen af betjente og indsatte. Højesterets vicedommer bekræftede hans påstand og sagde, at i de foregående tre måneder havde der ikke været et eneste tilfælde af, at en løsladt person blev arresteret igen.

Fængselspersonalet fortsætter med at yde personlig hjælp til de indsatte baseret på de færdigheder, de har lært. I et seminar for nylig demonstrerede betjentene for de indsatte, hvordan man hjælper hinanden, ved at give dem Scientology assister – teknikker der blev udviklet af L. Ron Hubbard, og som fremskynder helbredelse ved at tage fat på de åndelige faktorer i stress og traumer. De blev givet til 12 sårede indsatte, og alle 12 oplevede en lettelse. Okello mødtes med lederne af Siaya VM‑gruppen, der nu har besluttet at holde månedlige klinikker i fængslet, hvor de vil give assister og blive ved med at bruge VM-teknologi til at rådgive indsatte.I kølvandet på orkanen Idai fjerner Frivillige Hjælpere væltede træer i Mozambique.

TAGER AFFÆRE
Slut dig til vores katastrofeberedskabshold

En hvilken som helst dag på året kan der være ”katastrofesæson” et eller andet sted i verden. Det kan være orkaner på USA’s østkyst, skovbrande i Californien, tsunamier i Indonesien eller jordskælv i Nepal. Der er mennesker, der lider lige nu, og som har brug for din hjælp.

Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard, beskrev programmet således: ”En Frivillig Hjælper lukker ikke øjnene for smerte, ondskab og tilværelsens uretfærdigheder. I stedet er han uddannet til at håndtere disse ting og hjælpe andre med at opnå lindring fra dem såvel som ny personlig styrke.”

Vi inviterer dig til at deltage som frivillig sammen med os, når vi reagerer på katastrofer i alle dele af verden. Der er intet mere tilfredsstillende end at hjælpe andre.

Uddannelsen er enkel, online og gratis. Du behøver ikke at være Scientologist for at deltage i indsatsen – du skal blot have et ønske om at hjælpe. Kontakt os på disasterresponse@volunteerministers.org for yderligere information om, hvordan man bliver uddannet og slutter sig til denne vigtige globale bevægelse.HJÆLP TIL AT GENSKABE HÅBET

HJÆLP TIL AT GENSKABE HÅBET

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe døgnet rundt. Dit bidrag vil finansiere Frivillige Hjælperes rejser såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.