BOLIVIA BYDER VELKOMMEN TIL DE FRIVILLIGE HJÆLPERES GOODWILL-TURNÉ FOR FØRSTE GANG

De Frivillige Hjælperes Latinamerikanske Goodwill-turné satte deres gule telte op i Bolivia og begyndte at levere LRH’s teknologi til dets folk.

Folkene i to af Bolivias vigtigste byer har for første gang gavn af de Frivillige Hjælperes Goodwill-turné og dens praktiske Scientology redskaber til at forbedre alle områder af livet.

I overensstemmelse med sin opgave om at nå alle verdenshjørner ankom de Frivillige Hjælperes Goodwill-turné til Bolivia for første gang i slutningen af 2017.

Turnéen begyndte i Bolivias hovedstad, La Paz, den højeste hovedstad i verden, der er beliggende ind i mellem Andesbjergene, mere end 3.500 meter over jorden.

For at bekendtgøre deres ankomst og invitere alle til deres telt, blev de Frivillige Hjælpere interviewet på Bolivia TV’s Viva la Mañana (Længe Leve Morgnen)-programmet. Efter dette interviewede Paceñisima TV frivillige og præsenterede teltets paneler, der indeholder information fra 19 Redskaber til livet-kurser.

Bortset fra dem, der besøgte teltet og lærte om Redskaber til livet, nåede de frivillige ud til andre ved at holde seminarer på Copacabanas Uddannelsesenhed og Fe y Alegría-skolen, hvor lederen udstedte et certifikat for de ”vigtige bidrag til gavn for de studerende”. På Universidad Pública de El Alto (El Altos Offentlige Universitet), efter et VM-seminar, bad to lærere om, at hele programmet blev leveret. De Frivillige Hjælpere leverede yderligere til det Kommunale Civilforsvars kontor og Centeret for Blandet Kampsport. I alt hjalp de 3.300 mennesker i La Paz.

På Universidad Pública de El Alto (El Altos Offentlige Universitet), efter et VM-seminar, bad to lærere om, at hele programmet blev leveret.

Deres andet stop var Bolivias mest folkerige by, Santa Cruz de la Sierra, en af de hurtigst voksende byer i verden. De Frivillige Hjælpere var igen på to tv-stationer, Activa TV og Bolivia TV, og åbnede teltet på byens hovedtorv. Viceformand for Den Nationale Forening for Kvindelige Iværksættere klippede snoren, og mere end 1.000 blev hjulpet.

El Altos kommunale chef for borgernes sikkerhed udstedte en anerkendelse til Scientologys Frivillige Hjælpere for deres værdifulde bidrag, og ”det arbejde de gør til gavn for befolkningen”. Erkendelsen erklærede desuden en forpligtelse til fortsat at arbejde med Frivillige Hjælpere ”med det formål at skabe udvikling og velfærd for indbyggerne i vores by”.FAKTA

RESULATER FRA DE FRIVILLIGE HJÆLPERE
Frivillige Hjælpere til rådighed 24/7. Her er tallene, der viser, hvad det betyder, hvad angår hjælp.

5,4

MILLIONER

folk er blevet personligt hjulpet på verdensplan i de sidste 12 måneder

72

MILLIONER

er nået gennem medierne på et år, som leder dem til løsninger på hverdagslivets problemer

432.152

FRIVILLIGE TIMER

fra Frivillige Hjælpere for at bring hjælp, hvad enten det er naturkatastrofer eller hverdagens kriser

1.030.000

KILOMETER REJST

af Frivillige Hjælpere med fly, tog, bil, båd eller andre midler for at hjælpe andre på et år

102.177

UDDANNEDE

sig som Frivillige Hjælpere blot i det forløbne årGØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.