BRINGER KATASTROFEBEREDSKAB TIL NEW MEXICO UNIVERSITET

Lederen for Kriseplanlægning på Albuquerques Kontor for Kriseadministration klipper snoren for VM-turnéen på New Mexico Universitet.

Scientology Frivillige Hjælpere og Albuquerques Kontor for Kriseadministration arbejder sammen for at åbne VM-turnéen.

De sprudlende toner fra bandet El Mariachi Nuevo Mexico og den livlige flamencodans signalerede åbningen af Frivillig Hjælper-turnéen på New Mexico Universitet. Hr. Fred Hogan, beredskabsplanlægningsofficer ved Albuquerques Kontor for Kriseadministration, klippede båndet på udstillingen og inviterede studerende indenfor for at lære grundlæggende færdigheder, der kunne redde deres liv i tilfælde af en katastrofe.

”Kontoret for Kriseadministration stræber efter at bygge broer og styrke forholdet mellem kriseadministratorer og tros-baserede organisationer, lokale ledere og interessenter,” sagde Hogan. ”Disse vitale partnerskaber i vores samfund tillader byen Albuquerque at maksimere ressourcerne, der er til rådighed for borgere efter en større [katastrofal] begivenhed.”

Scientologys Frivillige Hjælpere svarer på katastrofer over hele verden og er kendt for deres evne til at hjælpe folk med at komme sig over tab og traumer. Deres organisatoriske færdigheder beviser sig at være enormt vigtige for effektivt at håndtere kaos under en større katastrofe.

”Disse vitale partnerskaber i vores samfund tillader byen Albuquerque at maksimere ressourcerne, der er til rådighed for borgere efter en større [katastrofal] begivenhed.”

Inde i den gule VM-pavillon tog studerende og besøgende på campussen en rundtur igennem udstillingspanelerne, der beskrev disse og andre redskaber til livet udviklet af Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard. De 19 individuelle hæfter med løsninger på 19 forskellige udfordringer i livet var alle til rådighed for de besøgende. Der var også en bred vifte af information om katastrofeberedskab til rådighed fra Albuquerques Kontor for Kriseadministration.

Scientology Kirkens Nødhjælpsindsats er armen af Scientologys Frivillig Hjælper-program, der koordinerer med kriseadministrations-organer og aktiverer Frivillige Hjælpere for at bistå med, hvad end der er behov for som følge på en katastrofe. Frivillige Hjælpere over hele verden står altid til rådighed og arbejder som specialister i den unikke åndelige teknologi, de er blevet uddannet i for at hjælpe enhver til at komme sig over traumer eller ophidselser.FAKTA

RESUMÉ AF KATASTROFER I 2017
Et rekordår med naturkatastrofer mobiliserede tusinder af Frivillige Hjælpere

10

orkaner

den ene efter den anden i en to-måneders periode, fire af dem var af en kategori 4 eller 5 intensitet

$306

MILLIARDER

blev mindst brugt på at håndtere ødelæggelser i USA, som gør det til det mest udgiftskrævende år registreret i USA’s historie på grund af naturkatastrofer

10.000

DØDE

fra naturkatastrofer over hele verden

312.859

HJEMLØSE

over hele verden på grund af naturkatastrofer

239.984

SKADET

i naturkatastrofer internationaltGØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.