GIVER EN DYGTIG OG HJÆLPENDE HÅND OG UDDANNER FLERE I NØDENS STUND

Papua Ny Guinea Frivillig Hjælper Augustinus Brian leverer et seminar til dem, der stadig er rystet fra et 7,5-jordskælv.

Scientology Frivillige Hjælpere katastrofespecialister slår sig sammen med lokale frivillige i Papua Ny Guinea for at hjælpe landsbyer med at komme sig over et jordskælv på 7,5.

Den 26. februar 2018 ramte et jordskælv på 7,5 Papua Ny Guinea (PNG) og tog mindst 67 liv og efterlod i kølvandet omkring 194 efterskælv. Mere end en halv million mennesker blev berørt, hovedsageligt i nærheden af jordskælvets epicenter. Augustinus Brian, leder af Papua Ny Guineas Unge for Menneskerettigheder-afdeling – som også er et program sponseret af Scientology Kirken – rakte ud efter hjælp. Kort tid efter ankom de Frivillige Hjælperes (engelsk: Volunteer Ministers – VM) katastrofeberedskab i PNG, klar til at gå i gang.

Første uddannede de Brian i VM-teknologien, hvilket gjorde ham til den første PNG VM i hans region. Derefter mødtes de med provinsens politichef og kontaktperson for Forsvarsstyrkerne. Så Frivillige Hjælpere gik umiddelbart i gang med at vurdere omfanget af skaden og at levere seminarer til de lokale.

Seminarerne beskrev, hvad man skulle gøre, før, under og efter et jordskælv, og de omfattede VM-kurset om Løsninger til farlige omgivelser, som lærer en om, hvordan man anvender assister og andre redskaber til at få folk tilbage på fødderne. For at opfylde den stigende efterspørgsel efter seminaret, blev en flyer skabt med disse punkter på både engelsk og pidgin, det sprog, der tales af landsbyens overhoveder for at kommunikere blandt stammer i det mest sprogligt varierede sted på Jorden.

Sproget var dog ikke den eneste udfordring. At rejse til fjerne landsbyer i skjulte bjergdale var vanskeligt og efterlod, i bedste fald, mange uden støtte. Men Frivillige Hjælpere vil gøre alt for at hjælpe, og så, om det er med en 4x4 Land Cruiser, helikopter eller til fods med en machete i hånden for at hugge gennem junglen, de rejste fra landsby til landsby og hjalp i sidste ende 17 ofre til nødhjælpscentre. VM’erne blev snart de folk, som lokale embedsmænd og kommandocentraler kontaktede. På hvert sted, hvor de blev sendt, uddannede de ledere, som så kunne levere til deres folk og hjalp mere end 19.000.

PNG-borgere, der endelig følte sig sikre igen og var udstyret med redskaber til fremtidige katastrofer, begyndte at vende tilbage til deres daglige liv. Efter seminaret fortalte en mand, at han nu vidste nøjagtigt, hvad han skal gøre, og planlagde at samle sin familie og venner og uddanne dem i redskaberne, han havde lært. Politiinspektør for Southern Highlands provinspoliti sagde om de Frivillige Hjælperes hjælp: ”Som I altid siger, uanset hvad problemet er og omstændigheden, ’Der kan gøres noget ved det’. Nu har vi teknologien til at gøre noget effektivt ved problemerne i vores samfund og vores land. Et stort tak og en inderlig påskønnelse til jeres grundlægger L. Ron Hubbard.”Lær de Frivillige Hjælperes redskaber, så du kan hjælpe dig selv og derefter hjælpe andre.

TAGER AFFÆRE
Lær Redskaberne til Livet

Der er 19 Scientology Frivillig Hjælper Redskaber til livet-kurser, der kan give dig evnen til at hjælpe dig selv og andre. Disse kurser omhandler sådanne emner som Løsninger til stoffer, Assister ved sygdom og skader, Kommunikation, Børn, Integritet og ærlighed, Hvordan man løser konflikter, Det grundlæggende om public relations og mere.

Grundlæggeren L. Ron Hubbard skrev: ”Den største rettighed, der findes inden for menneskerettigheder, er retten til at hjælpe!”

Derfor for at hjælpe dig med at hjælpe, er disse kurser tilbudt online helt gratis. Bare gå til frivillighjælper.dk, og klik på gratis online undervisning, vælg et område, der interesserer dig, og gå i gang.

Når du først har opnået den viden og de færdigheder, som disse kurser tilbyder, så brug dem i dit eget liv, og begynd så at hjælpe andre, så de også kan få udbytte.

Lad os høre om din succes i dit arbejde og kontakt os for en hvilken som helst vejledning, du har brug.GØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.