HJÆLPER NEPALS BEFOLKNING MED AT KOMME SIG OG VISER DEM, HVORDAN DE KAN HJÆLPE DEM SELV

I det nye VM-hovedkvarter i Katmandu uddanner en erfaren Frivillig Hjælper studerende i studieteknologiens gennembrudsmetoder.

Frivillige Hjælpere ændre fokus fra øjeblikkeligt katastrofeberedskab og at redde liv til at skabe en fremtid gennem uddannelse i livsfærdigheder. De Frivillige Hjælpere dedikerer deres indsats mod at styrke det nepalesiske folk med uvurderlige redskaber til at forbedre deres liv.

Frivillige Hjælpere tager denne vending til sig: at hvis man giver en mand en fisk, giver man ham mad for en dag, men lærer man ham at fiske, så har man fodret ham for en livstid.

Derfor, efter deres heroiske arbejde med at hjælpe Nepal komme sig fra ødelæggende jordskælv i april og maj, etablerer Nepals Frivillig Hjælper (VM)-hold et officielt hovedkvarter i Katmandu – for at hjælpe, ja, men endnu vigtigere, for at vise andre hvordan de kan hjælpe sig selv. Fra deres hovedkontor sikrer de Frivillige Hjælpere i Nepal sig ikke kun, at folk har færdighederne til ikke kun at overleve fremtidige katastrofer, men også til at erobre de universelle udfordringer i det daglige liv.

De gør det gennem workshops, der bliver afholdt for hundrede hver uge, og som omhandler en af de 19 Frivillig Hjælper Scientology: Redskaber til livet-kurser med praktiske øvelser til at sikre, at hver deltager kan anvende, hvad de lærer, og bruge det til at gøre en forskel.

Mens de reflekterede tilbage på, hvad der havde ramt Nepal, besluttede de sig på samme tid for at de nu, endnu mere end før, burde sørge for, at dette land kommer ud af det som en stærkere nation.

Fra deres genoprejsning fra jordskælvet på 7,8 på Richterskalaen får det nepalesiske folk ikke kun svar på, hvordan de kan komme sig, men også viden de aldrig før har haft – løsninger på at løse konflikter, succesfuld organisering, håndtering af undertrykkelse, konfrontering af farlige omgivelser og mere.

Mellem at oprydde ødelagte huse, at sørge for rent vand og organisere gratis helbredstjek i 17 distrikter (nødhjælpsarbejde de ikke havde opgivet), styrker de Frivillige Hjælpere samtidig Nepals kommende generation ved at opbygge deres evne til at lære. VM’erne har besøgt dusinvis af skoler i Nepal og leveret seminarer om Scientology studieteknologi – revolutionerende redskaber til at overvinde de vigtigste barrierer til forståelse og mestre ethvert emne.

Til minde om et-årsdagen for jordskælvet i sidste april, sluttede de Frivillige Hjælpere sig til lokale beboere til en kondolence-ceremoni.

Men mens de reflekterede tilbage på, hvad der havde ramt Nepal, besluttede de sig på samme tid for at de nu, endnu mere end før, burde sørge for, at dette land kommer ud af det som en stærkere nation.



FAKTA

FRIVILLIGE HJÆLPERE
beviser, at der kan gøres noget ved det over hele verden

61.199

MENNESKER

blev uddannet i Frivillig Hjælper-redskaber, der gør dem i stand til at hjælpe hvem som helst, hvor som helst.

2,8 millioner

MENNESKER

blev hjulpet af en Frivillig Hjælper.

270.000

KM

blev tilbagelagt af goodwill-turnéer.

5 millioner

MENNESKER

blev nået med de Frivillige Hjælperes budskab gennem medierne.

988

GRATIS KURSER

blev afsluttet på de Frivillige Hjælperes hjemmeside.



VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Frivillige Hjælpere er på tilkaldevagt døgnet rundt, så de kan rykke ud ved alle former for katastrofer. Bidrag går til de frivilliges rejseudgifter samt til grundlæggende forsyninger til katastrofeofre, heriblandt mad, vand, telte og medicin. Fordi mange Frivillige Hjælpere også er uddannet i fremragende metoder til organisering, assistere de hjælpearbejdere, så operationer bevæger sig fremad så effektivt som muligt, under kaotisk situationer.