SEMINARER HJÆLPER FLYGTNINGE MED KOMMUNIKATIONS­FÆRDIGHEDER

Flygtninge fra Irak og Syrien bliver givet et Frivillig Hjælper-seminar, hvor de lærer bestanddelene i kommunikation og øver sig i at bruge dem.

Fagfolk, tvunget til at forlade Mellemøsten, forbedrer deres færdigheder i deres nye land.

I anledning af Verdens civilforsvarsdag bød Scientology Kirkerne for Europa i Bruxelles i Belgien velkommen til flygtninge fra Irak og Syrien til et Frivillig Hjælper-seminar. Emnet var kommunikation.

Deltagerene kom fra en række af socioøkonomiske niveauer fra ingeniører og medierådgivere, til tømrere og optikere. Alle havde arbejdet professionelt inden for deres fag i deres tidligere hjemby og var nu i en situation, hvor de blev nødt til at starte forfra igen og bygge et kommunikationsnetværk i helt nye omgivelser.

Seminaret begyndte med en video præsentation fra de Frivillige Hjælperes Redskaber til livet-dvd, efterfulgt af en Power-Point om Scientologys kommunikationsformel og enkle procedurer, som enhver kan følge for at opnå succes i deres forhold.

Med hjælp fra en arabisk oversætter lavede seminardeltagere derefter kommunikationsøvelser fra håndbogen for Frivillige Hjælpere. Under denne proces begyndte flygtninge at slappe af og le, hvilket synes at være den første gang siden, de forlod deres hjemlande.

Bagefter delte deltagerne, hvad de havde fået ud af øvelserne. De var alle enige om, at redskaberne var yderst gavnlige og anmodede om endnu en session for at mestre resten af kommunikationsøvelserne.



VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

I hvert eneste land på Jorden vil du finde personer, der laver en af de 19 gratis online-kurser. Succeshistorierne strømmer ind dagligt og fortæller om lysere fremtider og forandrede liv.

SUCCESHISTORIE FRA PAKISTAN EFTER AT HAVE AFSLUTTET
VM-KURSET OM LØSNINGER TIL HJÆLP MOD DE FARLIGE OMGIVELSER

Kurset var fantastisk! Jeg kom til den erkendelse, at vi altid er i stand til at gøre noget ved vores problemer, men at vi bliver overvældet af deres akkumulerede størrelse. Hvis vi tager dem hver for sig og håndtere dem en efter en, så kan vi blive årsag over dem.

SUCCESHISTORIE FRA SYDAFRIKA EFTER AT HAVE AFSLUTTET
VM-KURSET OM ETIK OG DIN TILSTAND

Jeg har opnået viden om, hvordan jeg bruger grafer til at visualisere, skabe og sammenligne statistikker for de forskellige aspekter af mit liv. Fordi jeg forstår disse statistikker, kan jeg vurdere, hvilken tilstand et bestemt aspekt af mit liv er i, og ved at lære tilstandsformlerne, ved jeg, at der er systematiske måder at håndtere dem på.

SUCCESHISTORIE FRA COLOMBIA EFTER AT HAVE FÆRDIGGJORT
VM-KURSET LØSNINGEN PÅ STOFFER

Dette kursus gav mig mulighed for at styrke mine evner og gav mig nye redskaber til at hjælpe andre med at klare abstinenssymptomer, lære at overvinde stofmisbrug og opnå fuld helbredelse.

SUCCESHISTORIE FRA BURUNDI EFTER AT HAVE FÆRDIGGJORT
VM-KURSET OM UNDERSØGELSER

Jeg er fuldkommen forandret. Jeg kan håndtere eller forbedre enhver situation. Kurset Undersøgelser gav mig et nyt perspektiv på, hvordan man undersøger og analyserer et problem. Det viste mig, hvordan man fokuserer på vigtige bestanddele af problemet og finder konkrete løsninger. I dag er jeg i stand til at identificere de negative ting på min arbejdsplads og løse dem, så mit firma kan blive mere ideelt. Jeg har tænkt mig at anvende dette kursus i alle mine bestræbelser på at forbedre mit liv.



VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Frivillige Hjælpere er på tilkaldevagt døgnet rundt, så de kan rykke ud ved alle former for katastrofer. Bidrag går til de frivilliges rejseudgifter samt til grundlæggende forsyninger til katastrofeofre, heriblandt mad, vand, telte og medicin. Fordi mange Frivillige Hjælpere også er uddannet i fremragende metoder til organisering, assistere de hjælpearbejdere, så operationer bevæger sig fremad så effektivt som muligt, under kaotisk situationer.