Scientology katastrofeberedskabsholdet hjælper Quito med at grave sig ud efter et katastrofalt jordskred

QUITO, ECUADOR
7. februar 2022

Scientology Frivillige Hjælpere fra Ecuador arbejder med redningsarbejdere og oprydningshold for at hjælpe byen med at komme sig.

Scientology Frivillige Hjælpere i Quito, Ecuador, reagerede på det katastrofale jordskred den 1. februar.

Det værste skybrud i næsten to årtier udløste et jordskred på Quitos La Gasca- og La Comuna-kvarterer fra 31. januar til 1. februar. En rivende strøm af vand, mudder, sten og murbrokker styrtede ned ad Pichincha-vulkanens skråninger, væltede huse og dræbte 24 mennesker. Bølger af mudder løftede motorcykler og biler og fejede dem væk.

Scientology Frivillige Hjælpere koordinerer deres nødhjælpsarbejde med embedsmænd, Los Topos Aztecas eftersøgnings- og redningshold, nødhjælpsorganisationer og andre almennyttige organisationer.

Scientology Frivillige Hjælpere koordinerede med embedsmænd, katastrofeberedskabsspecialister fra Los Topos Azteca og andet nødhjælpspersonale, som arbejder på at hjælpe dem, der blev påvirket af katastrofen.

Med hele området opslugt af mudder greb Frivillige Hjælpere skovle i deres knaldgule T-shirts og arbejdede med oprydningshold for at rydde vejene.

Frivillige Hjælpere aflæsser og leverer forsyninger.

De uddelte tøj, der var doneret af en lokal fabrik til familier, der mistede deres ejendele under katastrofen. De bragte doneret mad og forsyninger til ofre og redningsmandskab.

De Frivillige Hjælpere i Ecuadors hovedkvarter er fra Scientology missionen Quito.