HJÆLPER ET LOKALSAMFUND I KANSAS MED AT SAMLE STUMPERNE OP

HJÆLPER ET LOKALSAMFUND I KANSAS MED AT SAMLE STUMPERNE OP
HJÆLPER ET LOKALSAMFUND I KANSAS MED AT SAMLE STUMPERNE OP
De Frivillige Hjælpere hjalp husejerne med at redde, hvad der var tilbage, og rydde op i resten. De hjalp på stedet ved et raseret hus (øverst) og bar affaldstræ væk til et bål for at komme af med det.

Frivillige Hjælpere hjælper familier med at rydde op efter en halvanden kilometer bred tornado fór igennem Linwood, Kansas.

Da en halvanden kilometer bred tornado rasede gennem Linwood, Kansas, med 275 km/timen, beskadigede eller ødelagde den et dusin huse, og et hold Frivillige Hjælpere kom for at hjælpe.

Før de Frivillige Hjælpere kom i gang, var de nødt til at overleve deres helt eget eventyr. De var ved den lokale brandstation for at finde ud af, hvilken hjælp der var nødvendig, da en brandmand styrtede ind og sagde: ”Der er en tornado på vej, 15 minutter, få alle i sikkerhed!” Men da tornadobeskyttelsesrummet allerede var fyldt med donerede forsyninger, var den første hjælp, de Frivillige Hjælpere gav, at danne en menneskelig kæde til hurtigt at flytte forsyningerne ud for at gøre plads til brandmænd og de Frivillige Hjælpere. Orkanen ramte – med intense 10 til 15 minutter med styrtregn og hagl – og så stoppede den pludselig, og himlen var blå igen. Så de Frivillige Hjælpere gik ud for at hjælpe dem, der havde størst behov – boligejerne. Det lille samfund på 400 var helt ødelagt på grund af tornadoens påvirkning. Familier havde brug for at rydde op i, hvad der var tilbage af deres hjem og redde det, de kunne finde, og de Frivillige Hjælpere gik i gang med at arbejde, flyttede møbler, bar murbrokker væk og ledte blandt ruinerne for at finde alt, der var værd at redde. ”Ved et hus var kun fundamentet tilbage,” sagde en Frivillig Hjælper. ”Så vi trådte til og gjorde alt, hvad vi kunne, for at hjælpe familien.”VI VIL RIGTIG GERNE høre FRA DIG

Scientology assister henvender sig til åndelige faktorer i stress og traumer. Her er, hvad nogle af dem, der modtog deres første assister, havde at sige om, hvad de oplevede.

BRANDMAND EFTER AT HAVE MODTAGET EN NERVEASSIST

”Tak, Scientology. Jeg er så glad for, at I fyre er her. I hjalp mig at slappe af, og nu kan jeg endelig falde i søvn efter ikke at have kunnet det i to hele dage.”

BRANDMAND MED SKULDERSMERTER EFTER EN ASSIST

”Hvordan virker det? Hvad skete der? Det er en velsignelse, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det. Jeg havde så mange smerter, og nu føler jeg mig meget afslappet.”

BRANDFOLK EFTER AT HAVE MODTAGET ASSISTER

”Jeg føler mig som en million!”

”Jeg føler mig lettere!”

”Wow! Jeg har det fantastisk!”

”Åh mand, du må prøve det her!”

”Kan I fyre komme til hver enkelt brand?”

FRIVILLIG PÅ KATASTROFEOMRÅDE

”Denne [assist] er ulig noget, jeg nogensinde har modtaget. Jeg havde problemer nederst i ryggen, og det gik væk, og nu er jeg faktisk i stand til at gå bedre end før. Jeg er ikke så stresset. Jeg kan endda se bedre end før. Hvordan kan det være? Jeg følte det, som om jeg kiggede gennem skyer! Jeg kan gå tilbage og begynde at arbejde endnu mere nu!”

OVERLEVER EFTER JORDSKÆLV

”Før jeg mødte Scientologys Frivillige Hjælpere, havde jeg det meget dårligt. Efter at have modtaget Lokaliseringsassisten fandt jeg mit smil igen.”

KVINDE MODTOG EN ASSIST EFTER ET SKÆNDERI MED SIN MAND

”Jeg føler faktisk, at nu er jeg i nutid. Jeg følte det, som om verden ophørte, men jeg føler nu, at jeg faktisk kan klare det bump på vejen med min mand og gå videre til gladere ting.”
FAKTA

ALT PÅ BARE ET ÅR
Hvor meget hjælp giver de Frivillige Hjælpere på bare et enkelt år? Her er tallene:

3.703.264

MENNESKER

blev hjulpet af Frivillige Hjælpere i bare de sidste 12 måneder

701.790

KM

rejst af de Frivillige Hjælpere overalt ved at levere hjælp til andre

3.571

SEMINARER

leveret ved videregivelse af vigtig Scientology teknologi til at håndtere livets mange vanskeligheder og problemer

16

LANDE

hvor Frivillige Hjælpere ankom til menneskeskabte og naturkatastrofer

19.360

FRIVILLIGE HJÆLPERE

uddannet på et år for at fortsætte og ekspandere på hjælpen leveret sidste årGØR HJÆLP MULIG

GØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.