FRIVILLIG HJÆLPER (VM)‑TEKNOLOGI PLUS FØRSTEHJÆLP ER LIG MED FLERE LIV REDDET

Fox 5 News viser førstehjælps-workshoppen, der er organiseret af en VM og leveret af en specialist fra New Yorks brandvæsen i Scientology Kirken New York.

Efter at have reddet et liv blev en Scientology Frivillig Hjælper fra New York inspireret til at dele sin uddannelse med andre.

”Jeg var på Times Square, og en fyr kollapsede på gaden foran mig. Jeg gav ham førstehjælp (HLR) og bragte ham tilbage til livet,” sagde en Scientology Frivillig Hjælper og tidligere israelsk soldat i faldskærmsdivisionen, der nu bor i New York. HLR, der er førstehjælp med kunstigt åndedræt og hjertemassage, er en livsbevarende procedure, der udføres, når hjertet holder op med at slå.

Han blev så inspireret af at være i stand til at redde et liv på grund af sin uddannelse, at han besluttede sig for at udbrede den uvurderlige færdighed ved at give HLR til andre. Han kontaktede New Yorks brandvæsen og arrangerede en HLR-workshop for medlemmer af menigheden i kirkesalen i Scientology Kirken New York, der ligger lige ved Times Square, hvor hændelsen fandt sted.

En paramediciner/HLR-instruktør underviste og trænede deltagerne i den fulde HLR-procedure ved at bruge førstehjælps-dukker. Channel 5 Fox News deltog og udsendte forløbet, herunder interviews med Frivillige Hjælpere, som talte om værdien af VM-teknologi, og hvordan Frivillige Hjælpere håndterer situationer, når folk har brug for hjælp.

”I dag lærte jeg, hvordan man redder et liv. Det var utroligt,” sagde en deltager. ”Nu har jeg ikke kun de Frivillige Hjælperes åndelige teknologi, jeg har dette førstehjælps-redskab til at hjælpe folk med at overleve i forskellige nødsituationer.”VI VIL RIGTIG GERNE høre FRA DIG

Her er, hvad de frivillige og de, der blev hjulpet af Frivillige Hjælpere, som reagerede på den californiske skovbrand, havde at sige:

FRIVILLIGE HJÆLPERE

”Det føltes virkelig godt at støtte sådan en god sag. Det gjorde mig i stand til at se alle de andre frivillige, der ydede deres bidrag til at stå sammen i dette lokalsamfund, da der var brug for det. Selvom jeg hader, at folk er tvunget til at udholde sådanne strabadser, nyder jeg virkelig at kunne hjælpe de andre vidunderlige frivillige og dem i deres lokalsamfund, som de hjælper!”

KATASTROFEOVERLEVEREN ER NU FRIVILLIG HJÆLPER

”Det var en ære at kunne give tilbage ved at hjælpe dem, der har lidt så forfærdelige tab på dette tidspunkt. At vide, at jeg giver tilbage, fordi der var nogen, der hjalp mig, er den største gave, jeg kan give, for jeg ved, hvordan det føles at miste. Jeg var i Harvey-tordenvejret i Texas, og det er der, min søn og jeg kommer fra. Jeg brænder altid for at hjælpe folk til at forbedre sig selv på enhver måde, jeg kan. Det var en velsignelse at gøre, hvad jeg elsker at gøre.”

PROFESSIONEL SLUTTER SIG TIL DE FRIVILLIGE HJÆLPERE

”Jeg må sige, at det giver stor styrke at være i stand til at hjælpe andre, der har brug for det, og at se deres udtryk i øjnene, når de har tabt mælet. Jeg ved på det tidspunkt, at det ikke længere handler om ord, men om medfølelse. Jeg har haft en enestående oplevelse som frivillig.”

LOKAL BEBOER

”Jeg er meget stolt af jer alle. Jeg har været arkitekt i dette område i 50 år, og jeg er også kristen, og jeg bekymrer mig om andre mennesker. Gud velsigne jer for alt, hvad I gør.”

FRA EN SIKKERHEDSVAGT I TJENESTE PÅ ET EVAKUERINGSCENTER

”I Scientology Frivillige Hjælpere lever op til jeres motto – ’Der kan gøres noget ved det’. I har fået ildens ofre til at føle sig velkomne, og at der virkelig bliver draget omsorg for dem. Jeg respekterer jer og jeres formål her, og det har været en ære at arbejde sammen med jer.”
FAKTA

GLOBALT FRIVILLIGT ARBEJDE
Velgørenhed finansierer mange programmer, og frivillige er mere aktive end nogensinde.

31 %

AF BIDRAGSYDERE

verden over giver til NGO’er, almennyttige organisationer og velgørende organisationer, der er beliggende uden for deres eget land

77

MILLIONER MENNESKER

i USA tilbyder deres tid, talenter og energi for at hjælpe andre hvert år

42 %

AF BIDRAGSYDERE

verden over giver som en reaktion på naturkatastrofer

FØRSTE-

PRIORITETEN

for velgørende organisationer verden over er uddannelse

77 %

AF BEFOLKNINGEN

tror, at alle kan gøre en forskel ved at støtte en sagHJÆLP TIL AT GENSKABE HÅBET

HJÆLP TIL AT GENSKABE HÅBET

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe døgnet rundt. Dit bidrag vil finansiere Frivillige Hjælperes rejser såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.