IKONISKE SAN DIEGO-STEDER MODTAGER VM-TELT

De Frivillige Hjælperes telt på San Diego gangbroen nær USS Midway tilbyder løsninger til både de lokale samt turister.

VM-teltet pryder Balboa Park og gangbroen på USS Midway i San Diego.

Goodwill-turnéerne rejser ikke kun på kryds og tværs af planeten, men Scientology kirker opstiller telte i deres egne byer. San Diego gjorde netop det med deres gule spir, der prydede gangbroen nær USS Midway – det største rejsemål for turister i San Diego – og ved den højt elskede Balboa Park, det hele på én dag. USS Midway er et pensioneret hangarskib, der nu er et søfartsmuseum, der er opført som det sjette museum, der bør besøges i USA.

Folk fra alle samfundslag besøgte teltet på gangbroen, fra en rickshaw-chauffør, til en fisker, teenagere på skateboards, til de seneste universitetskandidater og erhvervsfolk. Uanset hvad problemet var, som de præsenterede, var der Scientology redskaber, der kunne tilbydes for at forbedre tilstande i deres liv.

Den samme dag placerede VM’erne teltet på den 8. årlige Finish Chelsea’s Run i San Diegos Balboa Park. Formålet med løbet er at anerkende og støtte unge mennesker, som vil gøre verden til et bedre sted. De Frivillige Hjælpere gav ikke bare vandflasker til sportsfolkene, men gav assister og leverede kurser, om redskaber unge mennesker har behov for for at lykkes i at gøre verden til et bedre sted: Kommunikationskurset, kurset i Studieteknologi og kurset Organiseringens grundlag.VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Hvor end et Frivillig Hjælper-telt placeres, bliver liv forandret til det bedre, såsom for folk, der besøgte sådan et telt i Antwerpen, Belgien. Og det her er, hvad nogen af dem havde at sige:

ASSISTERENDE REKTOR, ADAKLU SENIOR HIGH SCHOOL, GHANA

I har helliget jeres tid og ressourcer og taget studerende gennem lette indlæringsstrategier. De er nu nysgerrige og læser al materiale, de støder på. Ord kan ikke udtrykke omfanget af effekten fra jeres aktiviteter på de studerende.

LÆRER, UNIVERSIDAD PÚBLICA DE EL ALTO, BOLIVIA

Universidad Pública de El Alto er glade for at anerkende Scientologys Frivillige Hjælpere for deres arbejde i uddannelsen af studerende. Denne anerkendelse er rettet mod at anerkende bidraget og værdien af informationen, der modtages af studerende, der har den udfordring at praktisere, hvad der blev diskuteret i klasselokalerne.

SENATOR I DELSTATEN FLORIDA, USA

Orkanen Irma var en yderst kraftfuld og katastrofal orkan. Holdet af Frivillige Hjælpere gav de evakuerede og andre i nød mere end 1.000 varme måltider og titusinder af afgørende nødvendige genstande. Som forberedelse på at reagere på fremtidige katastrofer uddannede holdet folk i reaktioner gennem dets Frivillig Hjælper-kursus, der har til hensigt at mindske tab af liv. Jeg anerkender hermed Scientologys Frivillig Hjælper-program for dets generøse fortsatte støtte til Miami-beboere på et tidspunkt, hvor det var mest nødvendigt.

TOTOLAPAN FORFATNINGSMÆSSIGE KOMMUNALE FORMAND, MEXICO

Tak for jeres arbejde med at uddanne os i, hvad man skal gøre i løbet af et jordskælv og Løsninger til farlige omgivelser. Dette er meget brugbart for studerende på de forskellige uddannelsesinstitutioner og indbyggerne i vores samfund. Endnu en gang tak for jeres bidrag til vores kommune.
FAKTA

RESULATER FRA DE FRIVILLIGE HJÆLPERE
Frivillige Hjælpere til rådighed 24/7. Her er tallene, der viser, hvad det betyder, hvad angår hjælp.

5,4

MILLIONER

folk er blevet personligt hjulpet på verdensplan i de sidste 12 måneder

72

MILLIONER

er nået gennem medierne på et år, som leder dem til løsninger på hverdagslivets problemer

432.152

FRIVILLIGE TIMER

fra Frivillige Hjælpere for at bring hjælp, hvad enten det er naturkatastrofer eller hverdagens kriser

1.030.000

KILOMETER REJST

af Frivillige Hjælpere med fly, tog, bil, båd eller andre midler for at hjælpe andre på et år

102.177

UDDANNEDE

sig som Frivillige Hjælpere blot i det forløbne årGØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.