NATIONALE FODBOLDSPILLERE FINDER LETTELSE

De Frivillige Hjælperes telt ved det Australske Bhutanesiske Nationale Fodboldmesterskab giver assister til både atleter og deltagere.

Frivillige Hjælpere giver assister til atleter, hvilket bringer lettelse og succes.

De Frivillige Scientology Hjælpere modtog en invitation til at opstille deres gule telt og yde service ved det Australske Bhutanesiske Nationale Fodboldmesterskab. Bhutan, et land i Himalaya, der ligger mellem Tibet og Indien, har et blomstrende flygtningesamfund i Australien.

Mesterskabet er sponseret af Himalayan Youth Foundation, Hamro Parampara Foundation og det bhutanesiske samfund i Australien. Tretten fodboldhold fra forskellige stater samledes i Melbourne for at deltage i mesterskabets kampe, og de Frivillige Hjælpere var der for at give assister til alle spillerne. Assister er specielle tekniker, der henvender sig til de mentale og åndelige sider af nogens fysiske vanskeligheder. Fodboldspillere, deltagere, medarbejdere fra de sponserende stiftelser og familiemedlemmer kom strømmende ind for at modtage assister fra VM’ere.

En spiller havde tidligere modtaget en assist i et Frivillig Hjælper-telt ved en kamp i Melbourne City. Han havde det meget bedre, da han gik ind i kampen, hans hold vandt, og han blev anerkendt som Den Bedste Spiller.

Da han endnu engang så det gule telt ved mesterskabet, bragte han fem holdkammerater med sig for at modtage assister – og deres hold vandt turneringen.VI VIL rigtig GERNE HØRE FRA DIG

Hvor end et Frivillig Hjælper-telt placeres, bliver liv forandret til det bedre, såsom for folk, der besøgte sådan et telt i Antwerpen, Belgien. Og det her er, hvad nogen af dem havde at sige:

BAGERIEJER

Det er dejligt at se, at I igen bringer jeres gule telt til vores område. Siden I har haft jeres telt her, er pusherne holdt op med at komme, hvilket er meget godt, siden dette område besøges en masse af børn og teenagere, der kommer for at spille fodbold og volleyball.

FORRETNINGSLEDER

Jeg gik lige gennem alle jeres paneler og alt, hvad I siger her, er sandt. Vær sød at give mig nogle ekstra materialer, jeg kan læse derhjemme.

UNG DRENG

Det er fantastisk! Hvornår kan I give en Berøringsassist til min mor?

PAKISTANSK IMMIGRANT

Jeg elsker jeres arbejde. Jeg har fri i weekenderne, og jeg ville gerne hjælpe jer med jeres aktiviteter.

DIREKTØR FOR EN ALMENNYTTIG ORGANISATION

Jeg er meget interesseret i jeres redskaber til brug i mit arbejde. I opløfter området med jeres telt.

NEPALESISK IMMIGRANT

Mange tak for al den hjælp I gav i Nepal, efter jordskælvet vi havde. Jeg har hørt om det fra venner.

MOR

Tak for Nerveassisten. Den håndterede smerten i min krop.

NABO

Nu da jeg kender jeres redskaber til at forandre ting til det bedre, føler jeg endelig håb for, at der for første gang er løsninger og ikke bare problemer.

ÆGTEMAND

Jeg har haft en masse problemer i mit ægteskab. Mange tak for jeres hæfte.
FAKTA

RESUMÉ AF KATASTROFER I 2017
Et rekordår med naturkatastrofer mobiliserede tusinder af Frivillige Hjælpere

10

orkaner

den ene efter den anden i en to-måneders periode, fire af dem var af en kategori 4 eller 5 intensitet

$306

MILLIARDER

blev mindst brugt på at håndtere ødelæggelser i USA, som gør det til det mest udgiftskrævende år registreret i USA’s historie på grund af naturkatastrofer

10.000

DØDE

fra naturkatastrofer over hele verden

312.859

HJEMLØSE

over hele verden på grund af naturkatastrofer

239.984

SKADET

i naturkatastrofer internationaltGØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.