Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Kommunikation

L. Ron Hubbard skrev: ”Man er lige så meget i live, som man kan kommunikere.” Og kommunikation er en facet af livet, som han virkelig udforskede meget indgående, og endte med at skrive hundrede tusinder af ord om dette vigtige emne. Kommunikationsevner er essentielle i ethvert område af samspillet mellem mennesker. I virkeligheden, når alt er sagt og skrevet, på et hvilket som helst niveau, er kommunikation den eneste aktivitet alle mennesker har til fælles.

Fordelene ved effektiv kommunikation er for mange til at remse op, for de forbedrer alle livets aspekter fra de private til de erhvervsmæssige. Evnen til at kommunikere er væsentlig for at have succes i enhver bestræbelse.

Med dette hæfte vil du lære, hvad god kommunikation består af, og hvordan man kan genkende den dårlige, hvad bestanddelene af kommunikation er, og hvordan man benytter dem, og hvorfor mere kommunikation, ikke mindre, giver større frihed.

Der er også adskillige øvelser inkluderet i dette kursus og tilhørende hæfte, som Hubbard udviklede for at forbedre éns kommunikationsniveau og som har bred praktisk anvendelse i livet. En grundig forståelse af disse data vil give dig nogle værktøjer, du kan bruge for evigt.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

12 til 15 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Kommunikation

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Vi er alle involveret i en form for kommunikation i vores hverdag, men den virkelige betydning af hvad kommunikation er, lærte jeg på online kurset fra de Frivillige Hjælpere. Per definition vidste jeg bare, at kommunikation betyder at få idéer og oplysninger over til en anden person og for at kommunikation skal finde sted, bør det komme fra en person og sendes til en anden, der modtager det og anerkender det.

Efter at have afsluttet dette kursus, lærte jeg det egentlige formål og vigtigheden af kommunikation. Jeg lærte ikke bare at kommunikere effektivt, men også hvordan jeg får gjort opmærksomt på mig selv, ved hjælp af et effektivt kommunikationsredskab. Jeg har også lært cyklusserne med envejs- og tovejskommunikation.

Dette kursus hjalp mig helt sikkert til at forbedre effektiviteten i mit arbejde. Jeg er en sekretær i sundhedssektoren og kommunikation er en af mine vigtigste opgaver. Det var virkelig til stor gavn, og det var virkelig en stor oplevelse at afslutte dette kursus. Jeg takker jer, de Frivillige Hjælpere, for at give mig denne mulighed.” – K.K.


”Dette hæfte var meget interessant på den måde, at en person tænker, ’Jeg kommunikerer på en eller anden måde hver dag, hvad ellers er der at lære?’ Kommunikation er afgørende, og dette hæfte lærte mig nøjagtigt, hvordan man kommunikerer effektivt. Hvad er mere effektivt end at sige, hvad du mener, og faktisk blive forstået af andre mennesker?

Det lærte mig at kigge efter tegn hos andre mennesker, der viser, at de ikke forstår, og hvordan jeg skal kommunikere, så de vil forstå mig. Det er meget interessant, at bogen viser dig forskellige former for kommunikation og lærer dig, hvordan du bliver bedre til dem, samt giver dig viden om dem. Mange mennesker tror, at hvis de taler, kommunikerer de, men der er så meget mere til det!” – A.F.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Har du svært ved at kommunikere?

Har du nogensinde en fornemmelse af, at du taler, men ingen lytter? Har du problemer med at få dine idéer over til andre?

Kommunikationsfærdigheder er afgørende for alt, hvad vi gør i livet. I virkeligheden, når alt er sagt og skrevet, på et hvilket som helst niveau, er kommunikation den eneste aktivitet alle mennesker har til fælles.

Fordelene ved effektiv kommunikation er for mange til at remse op, for de forbedrer alle livets aspekter fra de private til de erhvervsmæssige. Evnen til at kommunikere er afgørende for succes med alt, du ønsker at gøre i livet.

Der er en præcis formel for kommunikation, som, når den forstås og anvendes, resulterer i en forøget evne til at kommunikere. Og der er også øvelser, som alle kan udføre, for at forbedre deres personlige kommunikationsfærdigheder, og dermed opnå større succes i alle områder af livet.

Find ud af:

  • Den præcise definition på kommunikation
  • Den nøjagtige anatomi af ethvert sammenbrud i kommunikation
  • Øvelser, der gør dig i stand til behageligt at kommunikere med enhver
Start nu >>