ET KLART GULT TELT VED DEN COLOMBIANSKE GRÆNSE BRINGER HÅB TIL VENEZUELANERE

ET KLART GULT TELT VED DEN COLOMBIANSKE GRÆNSE BRINGER HÅB TIL VENEZUELANERE
ET KLART GULT TELT VED DEN COLOMBIANSKE GRÆNSE BRINGER HÅB TIL VENEZUELANERE
ET KLART GULT TELT VED DEN COLOMBIANSKE GRÆNSE BRINGER HÅB TIL VENEZUELANERE
Frivillige Hjælpere uddeler måltider til Venezuelas flygtninge (ovenfor); en af 50 familier modtager en ny madras og forsyninger (øverst til højre); og en ung pige modtager en Lokaliseringsassist.
Scientology Frivillige Hjælpere arbejder med kirker, nødhjælpsorganisationer og andre almennyttige foreninger i Cúcuta, Colombia, for at hjælpe flygtninge fra Venezuela.

Venezuelas sociale, økonomiske og politiske krise har skabt en humanitær katastrofe. Ifølge Organisationen af Amerikanske Staters generalsekretær Luis Almagro udgør venezuelanerne ”den næststørste flygtningebefolkning i verden, kun Syrien har flere, og har været i krig i 7 år”. Krisen har udløst en svimlende udvandring med 4 millioner mennesker – over 12 procent af befolkningen – der har forladt landet i de seneste år. En vigtig destination for flygtninge har været Cúcuta, en colombiansk by på grænsen til Venezuela.

Et hold colombianske Scientology Frivillige Hjælpere har givet lindring til tusinder af flygtninge, som krydser grænsen fra Venezuela til Colombia hver dag. I et herberg, etableret af en katolsk kirke i Cúcuta, har Frivillige Hjælpere hjulpet med at tilberede og uddele mad til flygtningene hver dag. På en dag serverede fem Frivillige Hjælpere 13.000 måltider, mens de også tog sig af 2.000 børn fra omkringliggende skoler.

I deres klart gule telt på det centrale torv i Villa del Rosario ydede Frivillige Hjælpere personlig emotionel og åndelig omsorg gennem Scientology assister, som kan lette lidelser og traumer. De gav også seminarer til folk for at overvinde deres usikkerhed, vurdere deres muligheder og planlægge fremtiden.

Frivillige Hjælpere arbejdede også ved den græskortodokse kirke Holy Family i Barrio Bellavista. Fader Timoteo anmodede om støtte fra Scientology Kirken til at hjælpe 50 venezuelanske familier, der har et presserende behov for grundlæggende forsyninger såsom madrasser, komfurer, benzin og grundlæggende hygiejneartikler. De 50 familier var håndplukkede af fader Timoteo, efter en rundspørge af 1.000 familier var foretaget. Med en bevilling fra den Internationale Forening af Scientologister (IAS) opfyldte de Frivillige Hjælpere anmodningen og indkøbte artiklerne, der var behøvede. De 50 familier fik deres artikler overrakt, inklusive en ny madras til hver. I anerkendelse af deres arbejde præsenterede fader Timoteo de Frivillige Hjælpere med en plakette, hvor der stod: ”Det hellige ortodokse ærkebispedømme i Colombia bevilliger denne anerkendelse til Scientology Kirkens Frivillige Hjælpere for deres humanitære, filantropiske og åndelige arbejde i integreret omsorg for de mennesker i det colombianske-venezuelanske grænseområde.” De Frivillige Hjælpere har serveret over 76.800 måltider, leveret 1.632 Scientology assister og leveret 620 seminarer, der videregav den vitale Frivillig Hjælper-teknologi. Og deres hjælp fortsætter den dag i dag.En Frivillig Hjælper præsenterer Redskaber til livet-hæfter om studium, kommunikation og mere til flygtninge.

TAGER AFFÆRE
Del din historie med os

Har du en historie at fortælle – dig selv som Frivillig Hjælper eller om at modtage hjælp fra en Frivillig Hjælper?

Vi vil gerne høre den! Send venligst din historie og eventuelle fotos eller videooptagelser af dine aktiviteter til os.

Måske var du til stede, da Frivillige Hjælpere ankom for at hjælpe efter terrorbombninger i Sri Lanka, eller du var der, da vi leverede Frivillig Hjælper-teknologi i det kenyanske fængselssystem, eller dit eget ægteskab blev reddet ved en Frivillig Hjælpers assistance. Skriv din historie, udvælg dine bedste fotos, og send det ind! Vi vil sørge for at dele dine gode nyheder med verden.

Du kan altid skrive til os vedrørende dette nyhedsbrev – for at give feedback, anmode om et emne eller at dele din egen historie for at blive inkluderet i næste nummer.

Alt dette for at sige, at det er jeres nyhedsbrev, og at jeres feedback og bidrag er velkomne. Med almindelig distribution til tusinder af mennesker, der læser 17 forskellige sprog, kan et nyhedsbrev med din historie røre og opløfte mange liv.GØR HJÆLP MULIG

GØR HJÆLP MULIG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.