Scientology katastrofeberedskabsholdet hjælper Quito med at grave sig ud efter et katastrofalt jordskred

Scientology Frivillige Hjælpere fra Ecuador arbejder med redningsarbejdere og oprydningshold for at hjælpe byen med at komme sig.Venlige handlinger er meget dyrebare, især når der er behov for det

Frivillige Hjælpere fra Scientology Kirken Vancouver reagerede, efter oversvømmelserne efterlod enorme dele af det sydvestlige British Columbia og nordvestlige Washington i et kaos.


Scientology Frivillige Hjælpere: En hjælpende hånd gør julen lys

Frivillige Hjælpere fra Scientology Kirken Budapest arbejder sammen med andre almennyttige organisationer for at gøre julen speciel for dem, der har brug for det.


Scientology Frivillige Hjælpere deler, hvordan det var at hjælpe i Mayfield på juledag

De kom fra hele landet for at hjælpe en by ødelagt af tornadoen den 10. december med at fejre julen.


Scientology katastrofeberedskab: Hjælp til ofre i byer, der blev ødelagt af sidste uges tornadoer

Scientology Frivillige Hjælperes hovedkvarter i Los Angeles opmuntrer uddannede Frivillige Hjælpere til at reagere på en af de mest ødelæggende amerikanske tornadoer, der er blevet registreret. Hele byer var næsten blevet udslettet fra landkortet, hvilket efterlod tusinder hjemløse.


Frivillige Hjælpere responderer på udbruddet af tornadoer: Et af de værste i amerikansk historie

I kølvandet på ødelæggelsen fra dusinvis af tornadoer, der fór gennem seks stater i denne weekend, har hovedkvarteret for de Frivillige Scientology Hjælpere i Los Angeles udsendt en opfordring til uddannede Frivillige Hjælpere om at reagere.


”Hjælp og venskab er det, katastrofehjælp handler om,” siger Scientologys frivillige

Mens medlemmer af Scientologys Frivillige Hjælperes katastrofeberedskab for orkanen Ida afslutter deres to uger med service i Louisiana og tager hjem til deres familier og jobs, vil de længe huske varmen, venligheden og modet blandt menneskerne i Louisiana.


Et klart gult telt ved den colombianske grænse bringer håb til venezuelanere

Scientology Frivillige Hjælpere arbejder med kirker, nødhjælpsorganisationer og andre almennyttige foreninger i Cúcuta, Colombia, for at hjælpe flygtninge fra Venezuela.


Ledestjerne for praktisk hjælp skinner som Frivillige Hjælpere ankommer til Københavns centrum

Scientology Frivillige Hjælpere rækker ud med vilkårlig hjælp til alle fra ethvert samfundslag på Københavns Gammeltorv.


Frivillige Hjælpere anerkendt for deres ubetingede hjælp

En ceremoni i centrum i Clearwater, Florida, hædrede Frivillige Hjælpere, der ydede lindring til lokalsamfundene, som var hærget af orkaner.


Hjælper et lokalsamfund i Kansas med at samle stumperne op

Frivillige Hjælpere hjælper familier med at rydde op efter en halvanden kilometer bred tornado fór igennem Linwood, Kansas.


At tackle livets udfordringer i Queensland

Paula Neal fra det aborigine samfund Yarrabah i Australien fandt effektive redskaber til nogle af sit samfunds vanskeligste problemer.


Gul: Hjælpens farve i Uganda

Scientology Frivillige Hjælpere fra Kenya hjalp ofrene for mudderskred i det østlige Uganda med at komme sig og komme videre – endnu stærkere.


Ud af ruinerne skabt af had springer nyt håb for Sri Lanka

Et internationalt hold Frivillige Hjælpere tog til Sri Lanka, da der var behov for det, og hjalp landet med at skabe en æra med tillid og venskab, der overskrider religiøse, etniske og kulturelle skel.