Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Forståelse

Boghandlerens hylder med selvhjælpsbøger, radio og tv for ikke at tale om dem, der prædiker selvhjælp på foredragsturneer, tilbyder alle, et utal af løsninger til at forstå livet. Alligevel virker det ikke som om den uendelige strøm af vanskeligheder, mennesket har, løser sig.

På dette kursus og det tilhørende hæfte går L. Ron Hubbard dybere end alle disse ”løsninger” og fremlægger den grundlæggende viden om, hvad forståelse rent faktisk er sammensat af.

Hvad kan du bruge den viden til? Ved at vide hvad forståelse i virkeligheden er, er du også i besiddelse af værktøjerne til at klare selve livet. Det betyder, at du har værktøjet til at udvide din forståelse af omtrent alting – også de mennesker, du kender og kommer i kontakt med.

Med denne viden bliver du i stand til at hjælpe andre som oplever besværet med misforståelser, forskellige synspunkter, ødelagte forhold og anden dårligdom, der gør menneskers tilværelse til en kæde af vedvarende besværligheder. Du lærer, hvad forståelse består af, hvordan disse bestanddele indbyrdes hænger sammen og giver forståelse. Bruger du de færdigheder, du opnår gennem at studere disse grundelementer, vil du kunne hjælpe andre til igen at forstå deres medmennesker og den verden, de lever i.

Selvom kun en del af den samlede teknologi Hubbard udviklede er medtaget her, er det nok til at ændre den måde, du takler livet på. Og bruger du det, vil det hjælpe dig til at blomstre overalt, når du har med mennesker at gøre.

Når mangel på forståelse i virkeligheden er kilden til menneskers problemer, forestil dig så potentialet uden denne forhindring. De millioner af mennesker, der bruger denne viden, når højder, de engang kun drømte om – og er virkelig i stand til at hjælpe andre med også at gøre det.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 timer Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Forståelse

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg er stolt af at sige, at jeg har afsluttet kurset Forståelse, der tilbydes af de Frivillige Hjælpere. Dette kursus har været meget nyttigt for mig i min hverdag. Ved at lære principperne om affinitet, realitet og kommunikation, kan jeg nu kommunikere med lethed med stort set enhver. Jeg har et job, hvor god kommunikation er afgørende, og alligevel har jeg indset, at en forøgelse af kommunikation hjælper i alle dele af mit liv. Forestil dig en verden, hvor alle er dygtige til at kommunikere. Hvilken langt bedre verden det ville være at leve i!

Før jeg tog dette kursus, havde jeg mange vanskeligheder på arbejdet. Virksomheden, jeg arbejder for, gennemgik nogle ændringer, som ikke passede vores sponsorer. Da jeg var leder på stedet, måtte jeg bære hovedparten af deres utilfredshed. Stresset af disse meningsudvekslinger med folk fik mig ned til et punkt, hvor jeg ikke syntes, at jeg kunne fortsætte i mit nuværende job. Jeg ringede til de Frivillige Hjælperes gratis telefonnummer for hjælp, og jeg blev rådet til at tage dette kursus.

Efter jeg havde taget kurset, lagde jeg mærke til, at jeg tit kan undgå misforståelser og konflikter. Der har faktisk været nogle gange, hvor jeg har stået overfor en vred person og ved slutningen af samtalen takkede den person mig faktisk! Det er, hvad jeg ville kalde en gevinst!

Alt i alt har mine samtaler med andre mennesker siden kurset være meget mere behagelige, og som en ekstra bonus, er mit job mere tilfredsstillende. Jeg er godt tilfreds med mine resultater og anbefaler dette kursus til alle!” – A.C.


”Kurset har givet mig mulighed for at skabe overflod på alle områder af mit liv. Affinitet, realitet og kommunikation [ARC] danner en trekant, hvor mine oplevelser med mennesker, steder og ting forvandles.

Jeg opbygger min affinitet uden fordomme, når jeg iagttager omgivelserne omkring mig. Jeg ser tingene for, hvad de er, og ikke for hvad de ikke er; jeg ser folk for, hvem de er, og ikke for hvem de ikke er. Derfor føler jeg, jeg bare kan nyde verden omkring mig.

Når jeg er eller ikke er i kommunikation, ved jeg, at min affinitet og/eller min realitet passer eller passer ikke sammen med andre menneskers, og alt, vi gør, er bare at genskabe ARC trekanten for at forstå mere!

Et af de gennembrud, jeg har haft, er, at jeg er mere ansvarlig, jeg er mere bevidst om, at jeg årsag med hensyn til mit eget liv. Det spørgsmål, jeg plejede at stille mig selv er, hvad har betydning for mig? Der er min familie, min karriere, mit helbred, mit parforhold. Og de områder i mit liv, som jeg er forpligtet til at arbejde på for at opbygge mere og mere forståelse med ARC trekanten. Tak skal I have.” – D.D.C.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Problemer med dit forhold til andre mennesker?

Er der bestemte personer, du bare ikke kan lide eller ikke kan sammen med?

Faktisk er det mangel på forståelse, som er fælles for alle uoverensstemmelser og skænderier. Derfor er her de tre elementer, der tilsammen udgør forståelse – principper, der gælder i alle dele af livet, fra at rette op på anstrengte forhold og genforening af opløste familier til at forøge produktiviteten på arbejdspladsen og at opnå organisatoriske mål.

Find ud af:


  • Bestanddelene i forståelse og hvordan man bruger dem til at forbedre forholdet til andre
  • De grundlæggende kommunikationsprincipper og hvordan man anvender dem til at kommunikere med hvem som helst
  • Hvordan man gendanner affinitet med en anden person
Start nu >>