Kursusoversigt
Overblik over kurset: Redskaber til arbejdspladsen

Dalende produktivitet, massive fyringer, bitre forhold mellem ledelse og arbejdere, overordnedes inkompetence og uærlige forretningsaftaler plager alle sammen arbejdspladsen. Det er ikke underligt, at det at arbejde er kilden til stress og bekymring for millioner.

Hvordan man forøger effektivitet og produktivitet på arbejdet, hvordan man håndterer uoverensstemmelser og forvirring på arbejdspladsen samt, hvordan man overvinder udmattelse er alle anliggender, der angår både arbejderen og lederen. Deres løsning ville ikke bare afstedkomme større sikkerhed, men også større tilfredshed.

Dette kursus og det tilhørende hæfte indeholder nogle af hovedreglerne og teknikkerne L. Ron Hubbard udviklede til anvendelse på arbejdspladsen. Arbejde, ikke alene kan være både lønnende og fyldestgørende, men som hovedaktiviteten i vores liv, så bør det være det. Brugen af disse informationer vil hjælpe dig med at opnå netop dette.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

5 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Redskaber til arbejdspladsen

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Dette kursus var meget gavnligt for mig, og det har forbedret min effektivitet og produktivitet på kontoret. Anvendelse af de forskellige værktøjer har især forbedret min kommunikation med mine kolleger. Det har også skabt en følelse af affinitet med værktøjet på arbejdet, samt hvordan man kan anvende god kontrol og håndtere udmattelse (ikke bare for mig selv, men også for mine venner).

Jeg er glad for, at mine kolleger og jeg nu skaber succes for vores kontor, på grund af det jeg har lært!” – MM


”Kurset Redskaberne til arbejdspladsen var en stor oplevelse. Det var helt sikkert god læsning. Det hjalp mig til at indse, at jeg nemt kunne overvinde forvirring, og gøre mig selv bedre bekendt med og bedre til at bruge enhver maskine eller genstand jeg kommer til at arbejde med, ved hjælp af 'Nå og trække tilbage fra'-proceduren og hjælpe andre til at gøre det samme. Det lærte mig også om udmattelse på arbejdspladsen, og hvordan man kan overkomme den. Kurset forklarede meget praktiske og enkle løsninger på hverdagens problemer, der kan bruges af alle. Jeg værdsætter virkelig enkelhed, og jeg føler, at kurset gav enkelhed, men på en kraftfuld og effektiv måde.

Min favoritdel af kurset var ’Gå en tur’-sektionen. Simpelthen at gå og kigge på dine omgivelser er en kæmpe hjælp, hvis du er stresset, føler dig udmattet osv. Også tanken om at gå og se på alle de forskellige mennesker, du kan møde på din tur, var også godt. Det er en fantastisk måde at føle sig lettet på, hvis du har arbejdet med vanskelige mennesker i løbet af dagen.

Jeg føler, at jeg kan blive bekendt med og bedre udnytte noget, jeg arbejder med nu, blot ved at komme i fysisk kontakt med det og få en endnu bedre fornemmelse for det, uanset om det er et redskab, en person eller mine omgivelser.”- E.D.


”Jeg lærte en hel masse fra dette kursus, startende med princippet om det Stabile Datum. Jeg har brugt dette mange gange siden jeg lærte om det, og det hjælper mig med at forblive i kontrol over situationer på arbejdet og derhjemme. Jeg fandt faktisk et nyt job, mens jeg lavede dette kursus, så det passer perfekt.

Jeg brugte 'Nå og trække tilbage'-proceduren på mig selv på arbejdet, da jeg først startede på jobbet, og det hjalp mig virkelig med at komme i kontakt med mine omgivelser på den nye arbejdsplads. Og når vejret tillader det, går jeg en tur i mine pauser.

Jeg finder nye måder at genskabe mit job på hver dag, så det bliver ved med at være sjovt og tilfredsstillende. Og det er alt sammen takket være de værktøjer, jeg har lært og anvendt på dette kursus.” – R.C.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

For meget arbejde og udmattelse?

Arbejdet optager mere end syv tiendedele af vores liv. Det bestemmer vores evne til at støtte vores pårørende og os selv, fastlægger vores livskvalitet og tegner sig i høj grad for vores lykke.

I betragtning af den store rolle, som arbejde spiller i vores liv, er det ikke overraskende, at de love, der styrer livet, også er gældende for arbejdet. Der er grundlæggende love og en række principper og teknikker, som enhver kan anvende for at opnå succes på arbejdspladsen. Her er løsningen på at beholde et job, en måde til at øge produktiviteten og hvordan man kan gøre sit arbejde mere målrettet og givende.

På det gratis online kursus, Redskaber til arbejdspladsen, finder du ud af følgende:

  • Hvordan man afhjælper forvirring på arbejdspladsen
  • En enkelt procedure til at løse udmattelse efter arbejde
  • Hvordan du kan forøge din evne til at håndtere alle aspekter af dit job
Start nu >>