Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Følelsernes toneskala

Hvor tit har du hørt nogen sige: ”Jeg forstår ham ikke”?

Somme tider ser det ud som om det er normen, at det, der foregår blandt vore medmennesker, er irrationelt og uforudsigeligt.

Det er en kendsgerning, at der aldrig har eksisteret en brugbar metode, hvormed man altid kan forudsige menneskers opførsel – ikke før nu.

L. Ron Hubbard udviklede netop sådan en metode, og den kan bruges af alle – uden undtagelse.

Med de data er det muligt præcist at forudsige, hvordan en mulig forretningspartner, ansat eller en ven vil opføre sig – før man starter en forbindelse. Risikoen i samarbejdet med andre mennesker kan elimineres fuldstændigt eller i hvert fald minimeres, når man uden at behøve at lave fejltagelser kan forudsige, hvordan mennesker vil opføre sig.

Når man forstår og bruger den viden, der er på dette kursus, vil alle sider af ens forhold til andre mennesker blive mere frugtbare og mere tilfredsstillende. Du vil vide, hvem du skal omgås med, hvem du skal undgå, og du vil kunne hjælpe dem, som sidder fast i ubehagelige situationer med andre. Forestil dig, at du vidste på meget kort tid, hvordan folk ville reagere i alle mulige situationer. Du kan.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 8 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Følelsernes toneskala

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Siden jeg har læst hæftet Følelsernes toneskala, er jeg begyndt at have det bedre med andre mennesker. Jeg har haft stor nytte af denne teknologi ved at studere og anvende den, og mens jeg udførte de praktiske øvelser, var det en stor fornøjelse for mig at kommunikere med mange mennesker.

Ved hjælp af Toneskalaen og viden om, hvordan man omsætter den til praksis, har jeg været i stand til at overveje forskellige ting i livet og har ændret mit forhold til andre mennesker. Naboer og sælgerne i butikkerne irriterer mig ikke længere. Da jeg udførte øvelserne, var det rart at se andres smil og tilfredse ansigter.

Med denne viden og disse færdigheder til at forøge andres emotionelle tone – er alt muligt! Livet bliver meget mere interessant, mere muntert.” – N.M.


”Følelsernes toneskala har været et værktøj, der har givet mig mulighed for at vurdere andres almindelige humør, og hvordan de vil reagere på bestemte bemærkninger. Alene dette giver en fantastisk mængde information om, hvordan en person vil reagere.

Så sent som i går aftes brugte jeg denne teknologi og vurderede mine venner. De brokkede sig over og tog dårlige ting om en ven op, og jeg så, hvordan dette fik dem længere ned af den negative toneskala. Men med de værktøjer, jeg har lært på kurset Følelsernes toneskala, kunne jeg med det samme se dette og reagerede meget hurtigt og begyndte at snakke til dem på en højere tone, og det fik dem tilbage op ad den følelsesmæssige toneskala.

Almindeligvis ville jeg have startet med at snakke om et dystert emne, men nu er jeg klar over virkningerne af kommentarer og den kendsgerning, at bemærkninger – som ikke er rare eller positive – ville sænke disse mennesker på følelsernes toneskala.

Aldrig før har jeg fundet et værktøj, der virker så konsekvent med hensyn til at forbedre en andens humør. Her til aften, hvor en kollega var meget bidsk, og hans kone gjorde ham ked af det, var jeg i stand til at få ham op ad Toneskalaen, og jeg lagde mærke til, at han igen opførte sig mere behageligt overfor sin kone, hvilket hjalp hende til at komme op ad Toneskalaen.

Dette værktøj er en af de færdigheder, som jeg har fået, som jeg virkelig ikke ved, hvordan jeg overlevede uden.” – C.H.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Føler du dig svigtet af andre?

Hvor meget større ville vores chancer for succes være, hvis vi kunne forudsige, om en person, vi møder, vil vise sig at være ærlig eller uærlig? Måske bruger du din dyrekøbte erfaring, eller du stoler på din ”mave-fornemmelse” angående en person. Men begge dele er i bedste fald tilfældige metoder.

Ved at bruge Følelsernes toneskala kan du vurdere adfærden, reaktionerne og de etiske standarder præcis for dem, du møder, og kan forudsige hvad der vil ske ved at involvere dig med disse personer. Ved at anvende oplysningerne på dette kursus kan du lære at bedømme folk præcis og sikre dig selv en mere sikker og glad fremtid.

På det gratis online kursus Følelsernes toneskala, find ud af:

  • De forskellige følelsesmæssige toner og adfærdskarakteristika for hver
  • En to-minutters procedure til at vurdere en persons tone
  • Hvordan man kan forudsige en persons adfærd kun ud fra deres fysiske tilstand
Start nu >>