Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Mål og targets

Hvordan får man ting gjort? Hvordan fører man en drøm ud i livet, eller hvordan gennemfører man en plan? Mange af os synes at have mål, vi ikke har realiseret eller planer vi ikke har gennemført, og mange af os står over for opgaver, som virker overvældende eller umulige at udføre. Det er ikke noget, der udelukkende gælder enkeltpersoner, det gælder også virksomheder eller endog lande. Historien er fyldt med projekter, der ikke lykkedes.

Dengang L. Ron Hubbard kikkede nærmere på, hvad det indebar at organisere noget, udviklede han en meget stor samling af teknikker. De skulle muliggøre, at grupper kunne opnå succes. Han fandt frem til en løsning på den mest almindelige svaghed: Den manglende evne til at gennemføre planer.

I dette hæfte og tilhørende kursus vil du finde ud af, hvordan du bogstaveligt talt kan nå ethvert mål, stort eller småt. Planer kan føres ud i livet, men det kræver, at man tager et antal nødvendige skridt, det ene efter det andet. Du vil lære, hvad disse trin går ud på, og hvordan de bruges i forskellige sammenhænge – et personligt mål, en familie, en virksomhed osv. Du vil erfare, at dine drømme kan føres ud i livet.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

5 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Mål og targets

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Som en ambitiøs og kreativ person har jeg tit idéer om måder, hvorpå jeg kunne forbedre mit liv eller livet for menneskene omkring mig, for min familie og venner. Men ofte kommer og går disse idéer uden nogensinde at blive til noget. Hver dag står jeg overfor nye udfordringer i livet, og indtil nu har jeg fundet det nemt at udsætte ting eller droppe planer, fordi jeg lod nogle barrierer komme i vejen for mig.

Mål og targets har lært mig vigtigheden af at have en slagplan og en overordnet strategi, således at når der opstår problemer, kan man enten løse problemet og stadig fortsætte henimod ens overordnede mål, eller tilpasse og genvurdere det således at problemet bliver småt i forhold til dit endelige mål.

I virkeligheden gav teknologien mig et helt andet syn på planlægning, og fik mig til at indse, at jeg havde et meget idealistisk og uvirkeligt syn på, hvordan man opnår succes. Jeg troede, at det en dag bare ville ske, og det ville være det. Nu hvor jeg forstår, at det kræver hårdt arbejde og beslutsomhed at opnå succes, føler jeg mig sikker på, at denne teknologi har givet mig en støtte, som jeg hele tiden kan referere til.

Ligesom med kurset i Studieteknologien har jeg allerede bevis for, hvor fantastisk denne teknologi er. De mål, jeg satte for mig selv på en af øvelserne, er noget, jeg har tænkt over at gøre i flere måneder, men alligevel havde jeg ikke gjort mig nogen anstrengelser for at komme i gang og gøre noget ved det. Nu har jeg ikke bare en strategi for at færdiggøre dette projekt, men meget detaljerede targets, som jeg kan bruge til at realisere min idé. Jeg ser fremad og venter på udfordringer med den viden, at disse ikke vil være negative ting, men muligheder for at bruge god strategi og planlægning til at opnå succes!” – G.C.


”Jeg afsluttede kurset Mål og targets Scientology Frivillige Hjælperes hjemmeside. Efter at have læst bogen online og afsluttet de praktiske opgaver, anvendte jeg redskaberne i min virksomhed.

Inden for flere uger, hvor jeg brugte de værktøjer, har jeg forøget antallet af aftaler med prospekter fra omkring 1-2 om ugen til 6-8 om ugen, og jeg har to nye klienter, som jeg arbejder med. Kurset er nyttigt, idet de praktiske opgaver lærer dig at anvende værktøjerne. Det er mere end bare teori. Anvendelse af værktøjerne gør dig meget fokuseret på målene. Alle de aktiviteter, der ikke støtter målet elimineres, og du laver kun de aktiviteter, der fører dig til målene.

Jeg nød virkelig dette kursus, og jeg går rundt med min Mål og targets bog, så jeg kan sørge for at bruge værktøjerne dagligt. Jeg er overbevist om, at mit firma bliver en succes. Jeg ser tegn på det lige nu.” – M.H.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Har du opgivet dine drømme?

Laver du store planer, og er så ude af stand til at gennemføre dem? Hvad er det første trin til at opnå dit mål? Ved du, hvad du vil, men ikke hvordan du kommer dertil?

At udtænke et mål er ikke svært at gøre. De fleste af os har ingen mangel på håb og ambitioner, og faktisk er disse ting kernen i livet. Og dog udarbejder mange mennesker indviklede og imponerende planer for at nå deres mål, som de på en eller anden måde aldrig opnår. Nogle kommer ikke engang frem til punktet, hvor de udarbejder en plan, mens andre mener at deres fiasko eller succes har noget med held at gøre.

At gøre mål til virkelighed, uanset om det gælder en person eller en organisation, er emnet for Mål og targets. Dette er ikke bare et program til at ”motivere” folk, for her er de praktiske værktøjer, som enhver kan bruge til at opnå de mål, de sætter.

På det gratis online kursus, Mål og targets, lærer du:

  • At gøre planlægning til virkelighed
  • Skalaen man kan bruge til at organisere enhver aktivitet
  • Vigtigheden af at have en strategi
Start nu >>