Kursusoversigt
Studieteknologien

Overvej dette et øjeblik: Har nogen nogensinde under hele din skolegang eller dit uddannelsesforløb lært dig, hvordan du skulle studere noget?

I dag er der folk, der går ud af skolen ude af stand til at læse eller skrive på et niveau, der er godt nok til at bestride et arbejde eller klare sig i tilværelsen. Det er et enormt problem. Det er ikke fordi, fagene ikke kan læres; hvad man ikke underviser i er, hvordan man skal lære. Det er det manglende trin i al uddannelse.

L. Ron Hubbard fyldte dette gabende hul ved at komme med den første og eneste teknologi om, hvordan man studerer. Han opdagede de love, som indlæring er baseret på og udviklede brugbare metoder, som alle kan anvende. Han kaldte faget ”studieteknologi”.

Denne teknologi giver en forståelse af det grundlæggende i at lære og giver nøjagtige måder at overvinde alle de faldgruber, man kan løbe ind i, mens man studerer.

Studieteknologi drejer sig ikke om hurtiglæsning eller hukommelsestricks. Disse har ikke vist sig at forbedre éns evne til at forstå, det man studerer, eller forbedre éns læse- og skrivefærdigheder. Studieteknologien gør én i stand til at forstå et emne, så man kan anvende det.

Her er kun medtaget en lille del af alt, hvad studieteknologien, som L. Ron Hubbard udviklede, omfatter. Alligevel er der i denne korte oversigt grundlæggende ting, som du kan bruge til at opnå et mere effektivt studieforløb. Med denne teknologi kan du lære ethvert emne, og det kan alle andre også.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Studieteknologien

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Før kurset i Studieteknologien havde jeg svært ved at lære nye ting. Mens jeg var på kurset, fandt jeg ud af, hvad det var, der forhindrede mig i at lære noget. Disse barrierer for at studere: Fravær af masse, for stejl en gradient, og det misforståede ord er så nemme at overse.

Men selvom de er lette at overse, er de stærke nok til at løse mysteriet om, hvorfor jeg ikke kunne forstå nogle af mine tidligere studier. Det var først efter at jeg lærte om disse barrierer og deres løsninger, at jeg begyndte forstå, hvad jeg lærte. Men ud over det, da jeg begyndte at bruge disse metoder for alvor, var min manglende evne til at lære noget fuldstændigt væk.

Jeg tror ikke, der er noget, som jeg ikke kan lære nu. Det her bør der undervises i på skoler overalt. Det kunne meget vel løse alle vores uddannelsesproblemer!” – D.T.


”Emnet med studiebarriererne har hjulpet mig rigtig meget. Det har gjort mig klar i hovedet og givet mig mere lyst til at studere. Og det har hjulpet mig til at rydde alle de barriere væk, der forhindrer mig i at fortsætte med mine studier.

Det misforståede ord: Dette emne har udfordret mig meget. Nu ved jeg, hvordan man skal håndtere de svære ord, hvordan man opklarer dem og fortsætter med studierne. Gennem dette vil jeg hjælpe mange mennesker, der føler, at de bliver nødt til at opgive et fag eller en forelæsning.

Grundlæggende ordopklaring: Det har betydet meget for mig, for da jeg læste dette, fik jeg modet tilbage. Mange mennesker, der kæmper i deres studium, hører under kategorien af folk, der gaber eller sover, mens de læser. På denne del af kurset var jeg i stand til at overvinde den situation, og jeg vil hjælpe mange mennesker i deres fremtid.

Alt i alt har det været et rigtig godt kursus, og det er meget vigtigt for mange mennesker, især studerende eller dem, der skal lære noget nyt.” – C.S.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Problemer med skolen?

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor du har svært ved at lære nye ting på arbejdspladsen? Har du en hylde fyldt med bøger, du aldrig blev færdig med?

Alt for mange studerende, der bliver færdige med skolen og gymnasiet, er ikke i stand til at bruge, hvad de har lært i skolen. Det er ikke fordi, at de er dumme, eller at deres lærere ikke vidste, hvordan man underviser.

Det er mere sandsynligt, at det går tilbage til den ene ting, som mangler i de fleste uddannelser – at lære hvordan lærer. Vi gik alle i skole, men er det ikke underligt, at ingen lærte os at studere?

Denne information kan hjælpe enhver til at forbedre deres evne til at lære. Du vil lære om de barrierer, der ligger mellem dig og din uddannelse. Og du vil lære at overvinde dem.

Denne teknologi vil gøre dig i stand til at gå i gang med ethvert emne med dygtighed og sikkerhed.

Find ud af følgende på det gratis online kursus i Studieteknologien:

  • Den første forudsætning for vellykket indlæring
  • Den allervigtigste barriere for indlæring og hvordan man håndterer den
  • Hvordan man studerer et emne, så man er i stand til at anvende det, man lærer
Start nu >>