Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Løsninger til hjælp mod de farlige omgivelser

Vi lever i en turbulent verden, i farlige omgivelser. Hvis du ser tv-nyhederne eller læser avisen, er du gjort til genstand for en daglig diæt med røverier, voldtægter, optøjer, mord, ildebrande, jordskælv, oversvømmelser og hungerkatastrofer.

Føler du dig foruroliget over, hvad der sker omkring dig? Føler du dig hjælpeløs, ude af stand til at kontrollere disse hændelser? Er du endog nogen gange bange?

På dette kursus og det tilhørende hæfte forklarer L. Ron Hubbard fænomenet med de farlige omgivelser ved at stille metoder til rådighed, som ikke alene hjælper dig med at overvinde din frygt, men giver dig mulighed for at hjælpe andre. Anvendt i stor målestok fremkalder denne information en utrolig beroligende påvirkning og giver mennesker mulighed for at leve et lykkeligere liv. Anvendt individuelt – af dig – vil den forbedre livet for din familie, dine venner og dine bekendte.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

3 til 4 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Løsninger til hjælp mod de farlige omgivelser

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg var forbløffet over den beroligende virkning oplysningerne i dette kursus havde på mig. Jeg plejede at bekymre mig om nyhederne, og hvad jeg læste i avisen. Efter jeg fandt ud af, hvad der var indeholdt i dette kursus, og anvendte måderne til at gøre truslerne mindre, har jeg med succes skabt ro for mig selv og min familie. Jeg bruger oplysningerne fra ”Konfrontering”-sektionen hver dag på arbejdet, og folk er helt forbløffet over min evne til at håndtere den mængde arbejde jeg gør.

Dette materiale er uvurderligt. Jeg vil anbefale, at denne information bliver udbredt. Den har gjort mit liv bedre, hver gang jeg har brugt den, og jeg ved, at den vil gøre det samme for andre!” – D.T.


”Det er forbløffende for mig, hvor meget der er derude, som fortæller folk, hvordan de skal føle. Nyhederne på tv og på tryk er fulde af ’skræmmende’ sensationer, som gør folk bange og kede af det.

Jeg brugte rådet, der var skrevet i hæftet, og jeg har ikke læst en avis eller set nyhederne på tv i en uge, og det er imponerende! Siden jeg begyndte på dette ’eksperiment’, har jeg været mere glad og har faktisk sovet bedre og er ikke blevet deprimeret. Før jeg begyndte, ville jeg læse to eller tre aviser om dagen, og mit tv ville faktisk være indstillet på nyhedskanalen hele dagen. Man kunne sige, at jeg var en nyhedsjunkie – jeg var deprimeret, manglede motivation og sov dårligt.

I stedet for at læse avisen læser jeg nu noget fra Scientology eller Dianetics, eller noget andet der oplyser mig åndeligt. For så vidt det angår tv så tænder jeg det næsten ikke i løbet af dagen, og om aftenen ser jeg mine yndlingsprogrammer, uden alt hysteriet fra alle nyhedskanalerne!

Jeg havde ikke indset, hvor meget alle disse dårlige nyheder påvirkede mig, og nu føler jeg mig fuld af energi og fuld af liv!

Tak til Scientology og L. Ron Hubbard, verden har brug for din visdom. Jeg vil lære mere, så jeg kan hjælpe folk – du kan regne med mig.” – M.G.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Bekymret over tilstandene i verden?

Føler du dig foruroliget over, hvad der sker omkring dig? Føler du dig hjælpeløs og ude af stand til at kontrollere disse hændelser? Er du endog nogen gange bange?

Et godt eksempel er, hvordan tv-kanaler oversvømmer samfundet med en strøm af nyheder om den seneste krig, kaos og kriminalitet, uanset hvor langt væk det foregår.

Ved at forstå hvorfor visse individer pumper så mange trusler og fare ind i verden, vil du forstå, hvordan du kan overvinde din frygt.

Du vil lære enkle teknikker, som du kan bruge, både for dig selv og dine venner, for at mindske den tilsyneladende trussel fra verden omkring dig. Ved at kende denne information kan du blive gladere og roligere, mere aktiv og forbedre dit helbred, din trivsel og fornuft.

Find ud af:

  • Hvorfor nogle mennesker er ude af stand til at nå deres drømme
  • Hvem ”kaos-forhandlerne” er, og hvordan de påvirker dit liv negativt
  • Metoder til at håndtere følelsen af at blive overvældet
  • Hvorfor der er modstand mod noget, der bringer ro i omgivelserne
Start nu >>