Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Organiseringens grundlag

Folk ville klare sig bedre, hvis tingene var bedre organiseret; det er en kendt sag. Vi har alle oplevet bureaukratisk pedanteri, upersonlige offentlige kontorer eller skødesløse forretningsforetagender. Dårlig organisering er et alvorligt problem, og det koster milliarder i spild, ineffektivitet og nedsat produktivitet.

På det mere personlige plan er organisering det springende – og ofte manglende – punkt, når vi taler om, hvor godt tingene lykkes for én. Det er også en nødvendighed for at have en blomstrende familie. At opnå sine mål, lige meget hvor store eller små, kræver en viden om organisering. Hvordan holder man rede på sin tid, sine aktiviteter og sine ressourcer på den mest effektive og produktive måde? Hvordan minimerer man forstyrrelse? Hvordan koordinerer man sine kvaliteter, så man kan nå de mål, man har sat sig?

L. Ron Hubbard blev klar over, at mennesket havde en lige så ringe forståelse for at organisere sine aktiviteter som for sin egen åndelige natur. En stor del af Hubbards forskning har været helliget det at gøre emnet organisering forståeligt; en opgave han gennemførte til fulde.

Dette kursus og det tilhørende hæfte indeholder nogle af de mest grundlæggende principper i den organiseringsteknologi, Hubbard udviklede; de grundprincipper er i sig selv nok til at give en stærk forbedring af aktiviteterne i det, man ønsker at opnå – om det er grupper eller enkeltpersoner. Kaos og forvirring er ikke naturlige tilstande i livet. De eksisterer kun, når naturlovene ikke bliver forstået og fulgt. Her kommer nogle af naturlovene for organisationer og organisering.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Organiseringens grundlag

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg har opnået en større viden om emnet organisering, som før var meget begrænset. Nu føler jeg mig sikker i dette emne, og når jeg går i gang med en aktivitet, organiserer jeg mig selv med de 21 afdelinger fra hæftet, og begynder at få arbejdet ordentligt udført.

Jeg anvender det personligt, med familien samt i det firma, hvor jeg arbejder og får positive resultater. Jeg har ændret organisationstavlen for mit firma, og alle satte pris på initiativet.

Da vi angav funktionerne og arbejdet, der skal udføres i afdelingen af medarbejderne, er overvågningen af arbejdet blevet mere specifikt og effektivt.

Jeg håber at udvikle mig selv ved at bruge denne viden i alle dele af mit liv, samt også at give den videre til andre. Tak for jeres venlige samarbejde og støtte.” – E.M.


”Det er en meget stor mulighed for at lære, hvordan jeg kan forbedre min livskvalitet ved at bruge disse metoder i Organiseringens grundlag i praksis.

Det var et vidunderligt kursus – det lærte mig, hvordan jeg kan organisere mig selv bedre, så jeg er i stand til at producere, og jeg opdagede, hvor fortabt jeg var med hensyn til at være organiseret i alle dele af mit liv.

Det at opdage alt dette var virkelig en oplevelse, og med denne viden kan jeg hjælpe andre med at få informationen på dette kursus, så de kan hjælpe dem selv med at udvikle sig videre og forbedre deres liv som mennesker og som ledere. Men først skal man organisere sig selv, så man kan være et eksempel for resten.

Min verden har forandret sig 180 grader med dette kursus – og nu organiserer jeg alle dele af mit liv. Tak for dette kursus, fordi jeg er begyndt at leve livet på ny.” – H.P.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Overanstrengt på arbejdet?

Er manglen på organisation i dit liv ved at overvælde dig?

Organisation er et emne, der kan anvendes på den mindste aktivitet eller den største. Prøv at tilberede et måltid uden at have en opskrift, alle ingredienserne eller et sted at tilberede det. Disse elementer udgør organisation; og mens de behov, materialer og omfanget kan være anderledes, er det ikke anderledes at bygge en fabrik til at fremstille biler.

Uanset aktiviteten kan det være svært at få succes uden ordentlig organisation.

De love, der ligger til grund for organisation, er blevet nedskrevet på dette kursus. Dette kursus gør dig bekendt med information, som enhver kan anvende til at opnå succes i sit eget liv eller endda opbygge en blomstrende og ekspanderende virksomhed.

På det gratis online kursus, Organiseringens grundlag, finder du ud af:

  • Hvad organisering virkelig er
  • Hvordan man kan tildele jobs for at opnå maksimal produktion
  • Hvordan man organiserer for at få et produkt
Start nu >>