Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Ægteskab

Engang var familien det stabile fundament, som resten af samfundet byggede på. I dag er de ødelagte rester af denne institution årsagen til mange af samfundets problemer. Og selvom der stadig indgås flere ægteskaber, end der er skilsmisser, bliver forspringet stadig mindre. Ægteskabet er godt på vej til at blive en institution uden indhold.

L. Ron Hubbard skrev meget om forholdet mellem mennesker, og meget af det er anvendeligt i dette, det mest personlige af alle forhold. På dette kursus og det tilhørende hæfte vil du finde metoder til at få et ægteskab til at fungere, du vil finde ud af, hvorfor mange ægteskaber ikke fungerer, hvordan man afgør, om man passer godt sammen, og hvordan man redder et ægteskab i krise.

Selvom ugebladene er fyldt med råd fra ”pop”-psykologer, er trenden kun blevet værre. Her er ægte løsninger – løsninger, der fungerer – som kan bruges til at forbedre ethvert intimt forhold.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 til 5 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Ægteskab

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Kurset Ægteskab var stærkt medvirkende til at min mand og jeg forstår hinanden ved at lære at respektere hinanden, vise ærlighed og tillid, og at sige til når man bliver irriteret og ikke skjule vreden.

Vi var lige ved at blive separerede, vi tænkte at der ikke var nogen måde at reparere skaden på. En af de ting, vi mangler i den afrikanske tradition, er kommunikation, da manden altid bestemmer og har ret i alt. I vores kultur er mændene dominerende og kvinderne er for generte til at udtrykke deres følelser, og i de fleste tilfælde resulterer det i skilsmisser. Vi har ingen ægteskabsrådgivere til at rette op på ægteskaber.

Mange tak til Scientology kirken. Efter at have læst dette hæfte har jeg lært og forstår også, at ægteskabet er fundamentet for en familie.” – J.F.


”Da jeg stod over for udfordringer i mit ægteskab, troede jeg, at vi måtte skilles, indtil jeg opdagede de Frivillige Hjælpere på internettet. Mit liv var meget ulykkeligt, og jeg var aldrig lykkelig med min mand.

Da jeg tog kurset Ægteskab, fandt jeg mig selv igen, og jeg har fået fornyet min styrke. Jeg fandt mig selv i stand til at tale med folk, der har ægteskabelige problemer og at rådgive ved at give dem information (hæfterne). I det øjeblik, jeg begyndte at dele oplysningerne, fandt jeg ud af, at jeg ville være gift og ikke blive skilt, og jeg indså, at problemer kan løses, og at mennesker kan begynde et nyt liv efter de har været gennem forfærdelige tider, hvis de gives den nødvendige information til at løse deres uenigheder.

At være gift er en ære, og ved at kommunikere vil du have det bedste ægteskab nogensinde. Jeg var dårlig til at kommunikere, men takket være de Frivillige Hjælpere og deres opmuntrende øvelser, fandt jeg mig selv igen ved at øve dem.

Der er intet, der er umuligt i et ægteskab, så længe du har dataene fra de Frivillige Hjælpere. Jeg er en ny og forandret person og mine venner, som havde de samme problemer, er også begyndt at sætte pris på deres ægteskaber.” – J.M.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Trænger dit ægteskab til et eftersyn?

Er du og din ægtefælle vokset fra hinanden? Er dine ægteskabsløfter blevet glemt? Hvordan kan du være sikker på, at han eller hun er den rigtige for dig?

De pinsler og plager livet belaster et ægteskab med, kan være en prøvelse for selv de mest kærlige forhold. Men det er muligt at reparere et ægteskab, selv når det ser sortest ud. Og hvor glansen er ved at gå af ægteskabet, kan du genskabe den kærlighed, det havde i begyndelsen ved hjælp af disse data og metoder.

Her er redskaberne til at begynde eller ændre dit ægteskab til en virkelig varig forbindelse, der opfylder de håb og drømme I holdt af, da I først lovede at bygge jeres liv sammen.

Find ud af:

  • Den præcise årsag til at partnerne i et ægteskab får et køligt forhold til hinanden, og hvordan man retter op på uoverensstemmelserne
  • Find ud af om du og din partner passer sammen
  • Hemmeligheden bag et vellykket ægteskab
Start nu >>