Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Integritet og ærlighed

Hvad er det, der får folk til at trække sig tilbage fra at tage del i livet? Et sorgløst barn, der bliver reserveret og varsomt, når det bliver teenager. En succesfuld karrierekvinde, som går fra det ene forhold til det andet, lider af manglende selvsikkerhed. En pensioneret mand, der ser tilbage på sit liv og fortryder de valg, han har truffet.

Der findes en årsag til alle disse alt for almindelige situationer. Det er ikke bare ”noget der sker”, eller noget der er underlagt skæbnen. L. Ron Hubbard samlede et uhyre omfattende forskningsmateriale, som direkte omhandler og løser årsagerne til, at man trækker sig tilbage fra andre og mister sin integritet.

Han udviklede også en præcis metode, så man kan hjælpe folk med at genvinde deres sans for ærlighed og selvagtelse. Knuste drømme og anger over fortiden behøver ikke fortsat at trække folk ud af deres engagement i nutiden.

Der findes faktisk en mekanisme, som får folk til at trække sig tilbage fra forhold, fra familier, fra grupper og i særdeleshed fra deres drømme.

Man kan gøre noget ved den slags situationer. I dette hæfte og tilhørende kursus vil du opdage, hvordan du kan hjælpe andre med at genvinde deres integritet – og deres appetit på livet. Det er et nyt synspunkt på et gammelt problem, og det betyder, at man ikke længere behøver at sidde ude på sidelinjen og hjælpeløst se på andres kvaler. I stedet har man værktøj til sin rådighed, som grundigt løser op for den slags elendighed.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

6 til 7 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Integritet og ærlighed

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg tog kurset Integritet og ærlighed og fik stor gavn af det! Kursusmaterialet var let at læse og meget grundigt. Jeg lærte en masse om mig selv ved at anvende dataene fra kurset. Derefter hjalp jeg en kollega ved at få hende til at anvende de samme data, og hun fik virkelig nogle store gennembrud. Jeg har aldrig set hende så lykkelig. Denne teknologi er let og lige til, så det er ikke noget problem at sætte sig ind i den.

”Det problem, mange mennesker har, er, at de tit retfærdiggør ting, åbenlyst skader holdet, når de virkelig burde samarbejde, tilbageholder oplysninger fra hinanden om deres fiaskoer, og hvad de har gjort.Men dette kursus retter op på arbejdspladser, holdet og skyldfølelser.Med denne teknologi kan du også blive fri for skyldfølelser og blive stærkere.Jeg er meget taknemmelig for denne teknologi og er forbløffet over, hvilken forskel den gør!” – M.K.


”Da jeg læste hæftet Integritet og ærlighed, var der flere ting, der umiddelbart blev klare for mig, om hvorfor jeg havde stoppet så mange venskaber, afbrudt forbindelsen til familien, og hvorfor jeg forlod min mand. Når jeg ser tilbage på disse begivenheder, undrede jeg mig altid over, hvorfor jeg gjorde og sagde ting, som jeg vidste, ville gøre at den anden person tog afstand fra mig eller ikke ønskede at have noget med mig at gøre overhovedet. Der var gange, hvor det var så slemt, at jeg troede, jeg ville blive sindssyg, fordi det overhoved ikke gav nogen mening.

Da jeg læste om det i materialerne for dette kursus, fik jeg de svar, jeg ledte efter. Jeg følte mig så lettet, at jeg begyndte at græde. Jeg græd meget, mens jeg læste dette hæfte igennem, fordi jeg indså, at jeg havde behandlet mine venner, familie og min mand så uretfærdigt.

Det er godt at bekende, hvilket jeg har gjort mange, mange gange. Men uden forståelsen af hvorfor du gjorde, hvad du gjorde, er det bare snak. Der er ingen lettelse eller bedring. Jeg har været i hjælpegrupper, og gået derfra med en værre skyldfølelse og større byrde end da jeg kom. Kan du forestille dig, hvad man kunne opnå, hvis hjælpegrupper, psykologer, psykiatere og rådgivere læste dette hæfte sammen med deres klienter eller medlemmer og lavede øvelserne sammen? Jeg tror, at kriminaliteten ville gå drastisk nedad over hele verden!

Da jeg lavede øvelserne for kurset Integritet og ærlighed, kunne jeg have brugt mig selv som eksempel på dem alle. Da jeg kom til den sidste praktikopgave, lavede jeg den på mig selv, så jeg ville vide, hvordan man nemt kunne forklare det til en anden. Jeg var ikke klar over, hvilken stærk indvirkning det ville have på mig. Hver skadelige handling og withhold som jeg skrev ned, bragte skyldfølelsen og skammen frem over det, jeg havde gjort og sagt. Da jeg forstod grunden til hver af dem, kunne jeg rydde op i dem, og de mistede deres kraft over mig. Og hver gang græd jeg. Jeg tror, at det var glædestårer over, at jeg ikke behøvede at bære smerten og forvirringen længere. Når jeg ser mig i spejlet nu, ser jeg kvikkere og gladere ud. Nu er mit sande jeg kommet frem.

Da jeg fik min datter og en klient til at gøre det samme, var det som om, nogen havde åbnet for en strøm af ord og tårer. Min datter skrev ikke bare sine skadelige handlinger og withholds ned på papiret, men hun fortalte mig også en masse ting mundtligt, som hun havde holdt for sig selv, fordi hun ikke ønskede at såre mine følelser eller gøre mig vred over det. Min datter fortæller mig ikke bare om ting, hun taler med mig nu.

Min klient og jeg begyndte på at gøre det samme i mit hjem om morgenen. Hun gik ikke hjem før om aftenen, fordi vi blev nødt til at tage pauser for at spise og lade hende græde og tage sig sammen til at skrive igen. Da hun gik, så hendes ansigt flere år yngre ud, de mørke rande under øjnene var næsten væk, og hun smilede for første gang siden, jeg havde mødte hende.” – M.W.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Trækker du dig tilbage fra livet?

Hvorfor forlader du folk, du engang elskede? Bliver du stadig hjemsøgt af de uærlige ting, du har gjort i dit liv?

Hvis du nogensinde pludselig er blevet svigtet af en, du stolede på, hvis du har følt smerten, hvis nogen du elskede begik utroskab, hvis du blev flået af en lumsk sælger, så kender du til smerten og omkostningerne ved at beskæftige dig med uærlighed.

Og hvis du nogensinde har spekuleret på, hvad der får dig til at trække dig tilbage fra at deltage i aktiviteter, som du engang nød, vil du finde svaret her.

Med den viden, du får fra dette kursus, kan du tage et afgørende skridt i retning af den klarhed og overflod af lykke, der gør livet værd at leve.

Find ud af:

  • Forskellen mellem personlig integritet, etik og moral
  • Hvad rigtigt og forkert har med din overlevelse at gøre
  • Hvordan uretfærdige handlinger påvirker en persons evne til at overleve, og hvordan man gør sig fri af denne byrde
Start nu >>