Kursusoversigt
Oversigt over kurset: Tilværelsens dynamikker

I årtusinder har mennesket forsøgt at finde sin plads i denne materielle verden. Hvordan skal man forholde sig til livet og til sine medmennesker? Hvad er éns egentlige forpligtelser, og hvem er man forpligtet over for?

Fyldestgørende svar lå ikke lige for. Hverken hos de gamle grækere eller de nutidige materialister.

Således forblev det indtil L. Ron Hubbard indså, at han havde nået det mål, han så længe havde søgt: Et grundprincip, der gælder alt levende, og en fællesnævner, der kan forklare alt liv.

Det blev udgangspunktet for et væld af informationer, der kastede nyt lys over menneskets natur og over selve livet.

Principperne i dette kursus kan hjælpe en med at løse de gamle moralske dilemmaer om rigtig og forkert, og dermed opnå et nyt fornuftsniveau. De kan bruges til at ordne tilværelsens forskellige faktorer i forhold til hinanden, så man træffer de korrekte beslutninger, hver gang man står over for valg, og får en ny indfaldsvinkel til de muligheder, man har i tilværelsen.

Hubbard har videreudviklet principperne fra en mængde andre skrifter og forelæsninger. Men dette kursus og det medfølgende hæfte repræsenterer essensen af emnet og er en praktisk indfaldsvinkel til det at leve en vellykket tilværelse, som millioner af mennesker benytter sig af.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 timer Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Tilværelsens dynamikker

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Det var virkelig en fantastisk oplevelse at lære om dynamikkerne [de forskellige drivkræfter gennem hvilke man overlever i livet]. Nu kender jeg en sådan fantastisk ting, der kan hjælpe alle til at forstå deres følelser bedre, og hvordan de kan ændre alt i deres liv. Det er et fantastisk værktøj for alle, herunder lærere, vejledere, forældre, sælgere og alle, der har at gøre med andre mennesker.

En person, som jeg hjalp, er nu blevet forelsket og fri i hendes forhold, efter at hun har haft det dårligt med et problem i over 10 år, men efter at hun havde set på det gennem dynamikkerne, var det væk.

Med de værktøjer og den indsigt jeg har fået gennem dette kursus, kunne jeg hjælpe mennesker med problemer (mange af dem), de havde haft i livet i over 10 år eller længere, og det hele blev klaret meget let.

Jeg anbefaler, at alle tager dette kursus.” – J.M.


”Kurset hjalp mig til at kigge uden for mig selv og tage andre områder i betragtning, som jeg selv tit overser, og som tit også overses af andre. De praktiske opgaver hjalp mig til at se tingene på en meget større skala, specielt med hensyn til at beslutte hvad der er optimale løsninger.

Det var et meget taknemmeligt job at hjælpe nogen med at finde den ideelle løsning på en situation, som hun stod overfor, ved at bruge dynamikkerne [de forskellige drivkræfter gennem hvilke man overlever i livet] som et ’referencepunkt’. Det var en stor gevinst for os begge.

Jeg er begyndt at blive involveret i og er langt mere tilpasset til alle dynamikkerne i modsætning til bare nogle få, siden jeg blev færdig med dette kursus, og det er virkelig en betydningsfuld gevinst. Tak for jeres vejledning, opmuntring og hjælp med dette kursus.” – R.L.


Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Spekulerer du på, om du tog den rigtige beslutning?

Livet er fyldt med svære beslutninger, og svarene er ikke altid sorte og hvide. Hvordan kan du vide, at de beslutninger, du tager, er de rigtige?

Der er en måde, hvorpå man kan afgøre, om en beslutning er rigtig eller forkert, og det gælder for ethvert valg, du står overfor i livet. Når du har fået lært disse principper, vil du vide, at du har et redskab, som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger hver gang.

Du får også praktisk information til at hjælpe dig med at afbalancere dine personlige mål mellem din familie, dit arbejde og alle andre dele af dit liv.

På det gratis online kursus, Tilværelsens dynamikker, finder du ud af:

  • Den optimale løsning på ethvert problem
  • Hvad ens mål virkelig er
  • Den ene ting, der gælder for alle levende ting
Start nu >>