Kursusoversigt
Oversigt: Løsninger på stoffer

At påstå at stoffer har udviklet sig til samfundets væsentligste plage, er næppe at fremstille situationen for voldsomt. Ingen af tilværelsens områder går uberørt af denne epidemi. Kriminalitet og vold er de mest åbenlyse biprodukter, men manglende moral, uafsluttede uddannelser og ødelagte liv, er lige så alvorlige og udbredte biprodukter.

Problemet er ikke begrænset til de stoffer, der sælges på gaden; medicinske og psykiatriske lægemidler har en ligeså katastrofal effekt, uanset om de er smertestillende, bedøvende eller ”antidepressive” midler.

L. Ron Hubbard tog fat på dette problem, ikke med det formål at håndtere enkeltpersoners fysiske sygdomme, men som en fortsættelse i sine bestræbelser på at frigøre mennesket som åndeligt væsen – herunder at fjerne enhver forhindring som stod i vejen for dette mål. Stoffer og medikamenter var en af disse forhindringer.

Indtil Hubbard udviklede et effektivt stofrehabiliteringsprogram, fandtes der ingen løsning. Psykiatrisk inspirerede programmer havde mange flere fiaskoer end succeser, og nogle førte blot til en mere katastrofal form for afhængighed. Selv andre mere velmenende mennesker opdagede, at deres gode hensigter ikke var nok. De manglede ganske enkelt en teknologi, der virkede.

L. Ron Hubbards program leverer denne teknologi. Ikke blot hjælper det personen til at opdage, hvorfor han tog stoffer til at begynde med, men eliminerer stoffernes mentale og åndelige skadevirkninger, afgifter kroppen for langtidsvirkende stofrester og forsyner personen med redskaber, der vil gøre ham i stand til at holde sig fra stoffer for bestandig. Hundredtusinder af tidligere misbrugere kan bekræfte, at enhver, som er afhængig af stoffer og alkohol, i dag for første gang kan frigøre sig fra dette tyranni og se livet i øjnene med fornyet livskraft og håb.

Dette kursus og det tilhørende hæfte indeholder nogle af dette programs grundlæggende principper og giver for første gang en virkelig forståelse af problemerne i forbindelse med stofmisbrug.

  Start nu >>
  Detaljer om kurset

  Lethed i studiet

  Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

  Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

  Kursets varighed

  7 til 8 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

  Materialerne

  Hæfte: Løsningen på stoffer

  eller Håndbog i Scientology

  Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

  Kursusledelse

  Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

  Bedømmelse

  Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

  Kursusfærdiggørelse

  Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

  Hjælp

  Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.  Start nu >>
  Succeshistorier

  ”Flere af mine familiemedlemmer har været afhængige af stoffer. Jeg har selv været afhængig af koffein og sukker i nogle perioder i mit liv. Stoffer har skadet min arbejdsevne, koncentration og indlæringsevne.

  Kurset Løsningen på stoffer har hjulpet mig til at forstå, hvorfor mine venner og familiemedlemmer nogle gange handler, som de gør, og det har hjulpet mig til at lære, hvordan stoffer har påvirket min opførsel.

  Ved at studere Løsningen på stoffer har jeg lært at undgå stoffer, samt hvilke smertefulde konsekvenser stoffer kan forårsage. Jeg har opdaget, at jeg er gladere, mere produktiv, mere i stand til at koncentrere mig, og nyder livet mere. Det er en fantastisk fornemmelse!” – S.R.


  ”Ved at studere og anvende Løsningen på stoffer kurset online fik jeg to store muligheder.

  Den første: at lære og opdage hvordan man skal håndtere problemer og hjælpe folk mht. stoffer.

  Den anden: chancen for at tale med folk om dette problem.

  Se, det er ikke svært at forstå, at en masse mennesker mangler information om stoffer og deres bivirkninger. Jeg talte med nogle venner. De sagde, at de aldrig havde prøvet noget som LSD eller heroin. Men de ved, og det ved jeg også, at i år er salget af kokain stigende. Det store mål er unge mellem 13 og 17 år! De kan få stoffer i nærheden af skolen eller diskoteker, i parken eller på en gade i nærheden af en bar.

  Jeg talte med alle om alle slags stoffer. Ikke kun de ulovlige slags, men også de lovlige: kunstige stoffer og smertestillende medicin. Og jeg talte til dem om, hvor vigtigt det er at rense kroppen og holde den ren.

  Takket være L. Ron Hubbard og de Frivillige Hjælpere, har vi virkelig effektive værktøjer mod stoffer og kan hjælpe folk.” - N.C.


  ”I Løsningen på stoffer gives der løsninger for et af de største samfundsproblemer. På grund af det nuværende samfunds karakter kommer flere og flere mennesker under indflydelse af stoffers bivirkninger, og alle samfundslag bliver påvirket. I Løsningen på stoffer kan man finde den grundlæggende årsag til stofmisbrug eller afhængighed af stoffer.

  Det beskrives også ganske enkelt hvilke konsekvenser stoffer har for brugeren, og viser hvordan stoffer forhindrer mennesket i at fungere.

  Heldigvis giver det også løsninger på disse samfundsproblemer skabt af stoffer. Ved brug af objektiv auditering og kosttilskud, som beskrevet i kurset, kan stofmisbrugere hjælpes i stort antal. Når de er hjulpet igennem den indledende afvænningsperiode, kan de blive uddannet med yderligere auditering til at hjælpe med at finde de underliggende årsager til det at tage stoffer.

  Jeg havde flere venner, som jeg, ved hjælp af dette kursus, var i stand til at uddanne angående stoffers bivirkninger på deres krop og sind. Jeg påpegede over for dem, hvordan det faktisk hjalp dem mindre, i modsætning til hvad de troede. Jeg var også i stand til at bruge objektiv auditering til at hjælpe dem med at lindre deres afvænninger og hjælpe med at fjerne trangen til alkohol. Med de værktøjer, jeg fik på dette kursus, var jeg i stand til at tale med mine venner, og give dem redskaber til at hjælpe andre med at håndtere det enogtyvende århundredes største samfundsproblem: Stoffer.” – C.H.

  Start nu >>
  Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

  Føler du dig hjælpeløs angående at få en person af stoffer? Er stofmisbrug ved at rive din familie i stykker? Ødelægger stoffer en, du elsker? Føler du dig håbløs angående at hjælpe nogen, der har problemer med stoffer?

  Ingen del af tilværelsen forbliver uberørt af denne epidemi med stofmisbrug. Kriminalitet og vold er de mest åbenlyse biprodukter, men de liv, der mistes på grund af stoffer, er de mest tragiske.

  Der er svar. Du kan lære, hvorfor stoffer er så skadelige for sindet og kroppen. Du vil også få praktiske værktøjer, du kan bruge til at hjælpe nogen med at komme ud af stofmisbrug.

  På det gratis online kursus, Løsningen på stoffer, finder du ud af:

  • Hvordan stoffer påvirker sindet og forårsager, at en person får huller i hukommelsen
  • Hvordan stoffer kan gøre en person ”træ-agtig” – ufølsom, følelsesløs, uduelig og upålidelig
  • Procedurer til at hjælpe en person til komme ud af stofmisbrug
  Start nu >>