Kursusoversigt
ETIK OG DIN TILSTAND KURSUS

Mennesket har i lang tid fundet emnet etik forvirrende. I de sidste årtier er forvirringen blevet mere og mere udpræget. Hvordan ved en person, om han handler rigtigt eller forkert?

Hvordan kan man være sikker på, at man foretager de bedste valg for sig selv, sin familie og i det hele taget alle sider af tilværelsen og fremtiden, når man presses fra alle sider?

På dette GRATIS ONLINE KURSUS vil du lære:

  • De præcise formler til stabilt at forbedre enhver del af livet
  • Hvorfor nogle organisationer kommer ud af en krise mindre og afhjælpningen for den situation
  • Hvordan man kan opretholde en stærk og indflydelsesrig position
Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

8 til 10 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Etik og Tilstandene

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Videnskaben om etik og retfærdighed har længe været en vigtig del af menneskeheden. Vi er kun så menneskelige som vores retssystem, og som vi behandler hinanden. I Scientology Frivillige Hjælpere kurset Etik og din tilstand har L. Ron Hubbard lagt et omfattende sæt værktøjer frem, som vi kan leve vores liv efter.

Ved at lære folk hvordan man genkender de præcise tilstande, og hvordan man anvender formlerne og deres trin, kan de opdage, at det nu går meget bedre og forøgelsen af livskvaliteten simpelthen ikke stopper.

Ved at følge disse trin har jeg fået så travlt – med mange aspekter, som jeg har forbedret – at det største problem nu er at sørge for, at jeg har en balance mellem alle områder i mit liv.

Aldrig før har jeg ført et liv, som har gjort mig så lykkelig. Jeg oplevede også en ’indsigt’ om hvorfor folk uden etik, har en tendens til at leve på et langt lavere eksistensniveau. Denne gevinst i sig selv viser mig, hvorfor mange af mine gamle venner har siddet fast i situationer, der har gentaget sig.

De færdigheder, man lærer på dette kursus, burde læres af alle, og deres liv ville være en meget anderledes affære.” – C.H.


”Jeg har fået enorme gevinster fra at tage Frivillige Hjælper kurser. Ved at følge retningslinjerne har jeg fået vendt mine finansielle statistikker tilbage i en positiv retning. Før jeg blev færdig med kurset, stod jeg i gæld til halsen på mit kreditkort, og inden for kun en måned efter jeg var færdig med kurset, var jeg kommet af med over 90 % af den!

Jeg skulle bare ud af en fastsiddende tendens, og jeg sørgede for at følge formlen for tilstanden overflod korrekt, da pengene kom ind.” – S.M.


”Før dette kursus var jeg helt uvidende om mine egne og også andres tilstande på arbejdet. Jeg havde masser af problemer i min tidligere karriere på grund af manglen på denne viden. Nogle gange gør vi forkerte ting på det rigtige tidspunkt og gør de rigtige ting på det forkerte tidspunkt.

Dette kursus har vist mig den rigtige retning, jeg skal arbejde i – hvad der skal gøres nu, og hvad der ikke skal gøres nu. Det gav mig teknikken til at se problemer, og derefter rette op på dem med en videnskabelig metode. Dette kursus fik mig til at indse mine og andres fejltagelser på arbejdet. Hvis jeg ikke havde taget dette kursus, kan jeg roligt sige, at jeg aldrig ville have forstået hemmelighederne i denne del af livet.

Til sidst må jeg lige sige, at det virker, hvis det anvendes korrekt. Nu har jeg en meget større forståelse for mit arbejdsmiljø, og jeg kan også hjælpe andre.

Tak til min kursusleder for hendes hjælp og værdifulde instruktioner og til L. Ron Hubbard.” – A.M.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Lader du din fremtid være op til skæbnen?

Mener du, at din succes eller fiasko i livet bare er et spørgsmål om held? Føler du dig hjælpeløs angående at forbedre dit lod i livet?

Næsten alle vil gerne forbedre tilstandene i deres liv. Men hvordan gør du det?

Hvad hvis der var nøjagtige formler, man kunne følge for at forbedre tilstanden for enhver del af livet – uddannelse, ægteskab eller karriere?

Ja, det er der, og de er indeholdt i dette kursus.

Disse er nøjagtige værktøjer, som, når de anvendes korrekt, sætter en stopper for nedgang, bekymring og angst, og starter en ny tid med stabilitet, ekspansion, indflydelse og trivsel.

Find ud af:

  • De præcise formler til at forbedre enhver del af livet stabilt
  • Hvorfor nogle organisationer bliver mindre efter en krise, og afhjælpningen for denne situation
  • Hvordan man kan opretholde en stærk og indflydelsesrig position
Start nu >>