Kursusoversigt
Oversigt: Assister ved sygdomme og skader

Mennesker kommer nogen gange til skade i livet. Menneskekroppen udsættes for sygdom, skader og forskellige ulykker – hvad enten de sker tilfældigt eller forsætligt.

Fra tidernes morgen har religioner forsøgt at afhjælpe menneskers fysiske lidelser. Metoderne har spændt over alt fra bønner til håndspålæggelse, og det har givet grobund for en del overtro – i forsøg på at forklare den virkning, de ind imellem har haft. Men uanset hvilken metode, der er blevet brugt, har det været den gængse opfattelse, at ånden kan påvirke kroppen.

I dag anvendes lægevidenskab til at behandle kroppen, når der er noget galt med den. Men i den forbindelse overser man næsten fuldstændigt forholdet mellem det åndelige væsen og kroppen, og den virkning, førstnævnte har på sidstnævnte.

Det er en kendsgerning, at personen – efter at have fået den fornødne lægebehandling – selv har en enorm evne til at påvirke kroppen og dens velbefindende, eller mangel på samme.

L. Ron Hubbard har udviklet mange metoder, baseret på hans opdagelser, til at håndtere de mentale og åndelige sider af en persons fysiske besværligheder. Efterhånden som flere og flere teknikker blev udviklet, blev en ny teknologi taget i brug, som fik fællesbetegnelsen ”assister”.

Der er næsten ingen grænser for de måder, hvorpå assister kan bruges. De hjælper altid og giver tit mirakuløse resultater. I dag findes der assister i snesevis til en lang række lidelser, og dette kursus med tilhørende hæfte indeholder flere af de mest grundlæggende og mest brugte.

Start nu >>
Detaljer om kurset

Lethed i studiet

Dette kursus er et trinvist forløb med en sekvens af læseopgaver, essays og praktiske øvelser.

Før du begynder, opretter du din egen personlige konto på Frivillige Hjælperes hjemmeside. Så når du er logget ind, vil online programmet lede dig gennem hvert trin af kurset til fuld færdiggørelse med alle kursusmaterialer leveret fra de Frivillige Hjælperes hjemmeside.

Kursets varighed

4 til 6 timer. Du kan imidlertid tage kurset i dit eget tempo. Med andre ord gøres det ikke på tid. Kurset er vores service til dig, gratis.

Materialerne

Hæfte: Assister ved sygdomme og skader

eller Håndbog i Scientology

Dine kursusmaterialer er også en del af online kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du læse materialerne fra online kursusprogrammet, mens du laver hvert trin. Vi vil dog anbefale, at du downloader hæftet gratis eller køber det, så du kan gennemlæse det og henvise til det, når du ikke er logget ind i kursusprogrammet.

Kursusledelse

Under dit kursusforløb vil du modtage vejledning fra din personlige online kursusleder, der vil hjælpe med at sikre, at du forstår og opnår det maksimale udbytte af kursusmaterialerne. Slutresultatet er, at du er fuldt ud i stand til at anvende oplysningerne heri. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os her.

Bedømmelse

Hver opgave, du sender ind, vil blive bedømt af din kursusleder. I tilfælde af at nogen af dine opgaver skal rettes, vil din kursusleder sende dem tilbage til dig med vejledning om, hvad der skal gennemgås og rettes.

Kursusfærdiggørelse

Efter afslutningen af vil du modtage et trykt certifikat med posten.

Hjælp

Tjenesteydelser fra vores online kurser er altid til rådighed for dig. Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp med dine kursusopgaver, så tøv ikke med at kontakte din online kursusleder, som du kan få fat i ved at bruge knappen 'Behøver hjælp? ’ knappen i dit online kursusprogram.Start nu >>
Succeshistorier

”Jeg fortsatte min søgen, indtil jeg fandt Scientology og dens assister. Jeg kan sige nu, at jeg har fundet, hvad jeg ledte efter. Siden jeg har anvendt assisterne, har jeg fået evnen til at hjælpe og påvirke kroppen og dens velbefindende.

Det er en vidunderlig ting, at se folk blive raske og ændre deres liv. Nu har jeg flere venner, og jeg er begyndt at undervise i assister i de organisationer, jeg hører til.

Nu har jeg et fornuftigt formål i mit liv, og jeg ved, at jeg vil hjælpe mennesker i lang tid, fordi jeg har fundet en effektiv måde at bidrage, ikke bare til mit lokalsamfund, men til hele mit land.” – F.N.


”Takket være dette kursus er jeg nu i stand til at sove igen. Før det var der mange gange, hvor min fireårige søn havde smerter i benene. Normalt plejede han at have den slags smerte, når jeg selv var træt og ikke har nogen kræfter tilbage til at håndtere ham.

Men da jeg lærte om assister og begyndte at anvende dem, kunne jeg håndtere ham og lægge ham til at sove igen, ofte mindre end fem minutter efter. Det har hjulpet os meget. Han var i stand til at sove tilsyneladende smertefrit, og jeg har været så lettet over at have fundet en måde at hjælpe ham og hele min familie på (fordi de har også lidt). Det er så nemt – når du ved, hvad du skal gøre. Jeg ønsker, at alle skal kende det her og prøve det.” – M.H.

Start nu >>
Hvorfor skal jeg tage dette kurset?

Kunne du tænke dig at hjælpe en person, der er syg?

Hvordan kan du eller andre komme sig hurtigere efter en skade?

Når vi oplever en vens eller familiemedlems sygdom eller skade, vil vi alle gerne hjælpe til med at bringe dem lindring. Der er teknikker, du kan lære, så du kan gøre netop det. De kaldes ”assister”, og de er nemme at lære og enkle at udføre. I forbindelse med lægebehandling kan assister virkelig hjælpe med til, at man kommer sig hurtigere. Og ved at levere en assist til en anden, kan du få den tilfredsstillelse at vide, at du hjalp.

På det frie online kursus, Assister ved sygdom og skader, finder du ud af:

  • Principperne bag assister
  • Assister til at lindre smerte og lidelse
  • En assist til at hjælpe en bevidstløs person og en anden til at gøre en fuld person ædru
Start nu >>