GOODWILL-TURNÉ
Studieteknologi og krisehjælp i Indien

De Frivillige hjælperes goodwill-turnéer, som for tiden gennemkører 7 kontinenter med 10 grupper, bruger de mange praktiske redskaber, der er beskrevet i de 19 kapitler i Håndbog i Scientology, og finder samtidig ud af, hvad de forskellige lokalsamfund anser for deres mest presserende problem.

Det haster med at få højnet kvaliteten af uddannelsen i Indien. En tredjedel af befolkningen på 1,2 mia. lever under fattigdomsgrænsen, og 25 % kan ikke læse. Kun 15 procent af Indiens unge kommer i gymnasiet, og kun 7 procent får en studentereksamen. Med flere tusinde etniske grupper, kaster og stammer med 211 forskellige sprog og mere end 1.600 dialekter er der en overvældende uddannelsesmæssig udfordring.

Siden 2005 er det lykkedes Indiens Frivillige Hjælperes goodwill-turné at få studieteknologien i brug på skoler og universiteter rundt om i Indien, hvilket kan bane vejen for bedre uddannelser i fremtiden.

læs mere >>

FRIVILLIGE SCIENTOLOGY HJÆLPERE
Global bevægelse yder hjælp til millioner når om helst og hvor som helst, der er brug for det

Uanset om de hjælper deres lokalsamfund eller er ovre på den anden side af kloden, så er mottoet for en Frivillig Hjælper: ”Der kan gøres noget ved det.” Grundlæggeren af Scientology, L. Ron Hubbard, startede programmet i midten af 1970’erne med Frivillige Hjælpere efter at have konstateret, at kriminalitet og vold i samfundet steg i takt med, at folk blev mindre og mindre religiøse. Hubbard beskriver selv en Frivillig Hjælper som ”et menneske, der af egen fri vilje hjælper sine medmennesker ved at bringe formål, sandhed og åndelige værdier tilbage i deres tilværelse”. Hubbard fandt værktøjer og praktiske løsninger til at hjælpe andre, og de er nu til rådighed for både scientologer og ikke-scientologer.

læs mere >>

Frivillige Hjælpere
FORTÆLLER HISTORIEN

Historien om De Frivillige Hjælpere går tilbage til den 11. september 2001 og kan fortælles af mange: af dem, der fik hjælp, da behovet var størst, af redningsfolkene, der havde behov for hjælp for at kunne blive ved, gennem nyhedsmediernes dækning af natur- og menneskeskabte katastrofer og af de Frivillige Hjælpere selv. Her er nogle af dem:

New York Times, 2001:
”Selvom mange religiøse organisationer yder hjælp i forbindelse med katastrofen, er få så velorganiserede som scientologerne eller så synlige på stedet. Mens mange frivillige blev bedt om at rømme området hen over weekenden, fik scientologerne lov til at blive, og de arbejdede side om side med organisationer som Røde Kors og Frelsens Hær.”

National Geographic, 2006:
”Hvem kommer til hjælp, når verden lader dig i stikken? Scientology Kirken fløj dusinvis af frivillige frem. Iført gule T-shirts stillede de farverige bannere og telte op lige midt i Banda Aceh.”

læs mere >>

HJÆLPER ALLE

Scientologys Frivillige Hjælpere har ydet hjælp rundt om i verden såvel i katastrofesituationer som med at gøre folk bedre i stand til at klare sig i den almindelige hverdag.

På Haiti har Frivillige Hjælpere hjulpet 600.000 haitianere siden jordskælvet i 2010.
I Rusland gav man gennem 4 år 1.100 seminarer i 16 byer på den transsibiriske goodwill-tourné.
I Japan ydede de Frivillige Hjælpere assistance til over 200.000 japanere efter jordskælvet og tsunamien i 2011, og de uddannede 1.500.


HJÆLP
til verdens udkantsområder

Frivillige Hjælperes goodwill-turné når ud til de fjerneste afkroge af verden, herunder Australiens ødemark, Amazonflodens skove og fjerne afrikanske landsbyer.REDSKABER TIL LIVET

Få kontakt til en Frivillig Hjælper for at få personlig hjælp eller for at kunne planlægge et seminar, hvor du bor, eller for at se afsnittene fra filmen Redskaber til livet eller for at tilmelde dig et online kursus. Ud over uddannelse online eller på katastrofesteder kan enhver, der ønsker at hjælpe andre, tage kurser i en Scientology kirke og blive Frivillig Hjælper, uanset hvilken religion eller tro man har.

Gratis online-kurserFRIVILLIGE SCIENTOLOGY HJÆLPERE
Katastrofeberedskabsfond

Frivillige Scientology Hjælpere har hjulpet i katastrofesituationer i over 260 større katastrofeområder. Giv et bidrag til katastrofeberedskabsfonden for at hjælpe os med at fortsætte med at redde liv.