Frivillige Hjælpere
FORTÆLLER HISTORIEN

Historien om De Frivillige Hjælpere går tilbage til den 11. september 2001 og kan fortælles af mange: af dem, der fik hjælp, da behovet var størst, af redningsfolkene, der havde behov for hjælp for at kunne blive ved, gennem nyhedsmediernes dækning af natur- og menneskeskabte katastrofer og af de Frivillige Hjælpere selv. Her er nogle af dem:

New York Times, 2001:
”Selvom mange religiøse organisationer yder hjælp i forbindelse med katastrofen, er få så velorganiserede som scientologerne eller så synlige på stedet. Mens mange frivillige blev bedt om at rømme området hen over weekenden, fik scientologerne lov til at blive, og de arbejdede side om side med organisationer som Røde Kors og Frelsens Hær.”

National Geographic, 2006:
”Hvem kommer til hjælp, når verden lader dig i stikken? Scientology Kirken fløj dusinvis af frivillige frem. Iført gule T-shirts stillede de farverige bannere og telte op lige midt i Banda Aceh.”

Assisterende overkirurg, Haitis nødhjælpsindsats, 2010:
”Lige meget, hvad vi bad dem om at gøre – det var lige meget. De spurgte ikke om noget. De gjorde det bare.”

Politichef, Metropolitan Police Service, 2014:
”Jeg er politichef i London, og jeg vil gerne minde jer om jeres Frivillige Hjælperes kæmpe arbejdsindsats, deres engagement, deres imødekommenhed og deres professionalisme. De unge mennesker er en inspiration for vores ungdom.”

Frivillig Hjælper i Bosnien, 2014:
”Alle nødhjælpsholdets Frivillige Hjælpere er her i Orasje i Bosnien med ét eneste formål – at hjælpe. Folk har mistet alt under oversvømmelserne. Vi hjælper dem med at rydde op i deres hjem og by. Vi lytter til dem og giver dem menneskelig hjælp i form af assister, der sætter dem i stand til at få gang i deres liv igen. Arbejdet her er hårdt både fysisk og følelsesmæssigt, men vi tager os af hinanden og af dem, der bor her, og de tager sig af os.”

”Hvis man ikke bryder sig om kriminalitet, ondskab, uretfærdighed og vold her i samfundet, kan man gøre noget ved det. Man kan blive FRIVILLIG HJÆLPER og hjælpe med til at gøre det civiliseret og sikre samvittighed, venlighed, kærlighed og frihed fra tvang ved at tilføre det tillid, anstændighed, ærlighed og tolerance.”

– L. Ron Hubbard


HJÆLP
til verdens udkantsområder

Frivillige Hjælperes goodwill-turné når ud til de fjerneste afkroge af verden, herunder Australiens ødemark, Amazonflodens skove og fjerne afrikanske landsbyer.REDSKABER TIL LIVET

Få kontakt til en Frivillig Hjælper for at få personlig hjælp eller for at kunne planlægge et seminar, hvor du bor, eller for at se afsnittene fra filmen Redskaber til livet eller for at tilmelde dig et online kursus. Ud over uddannelse online eller på katastrofesteder kan enhver, der ønsker at hjælpe andre, tage kurser i en Scientology kirke og blive Frivillig Hjælper, uanset hvilken religion eller tro man har.

Gratis online-kurserFRIVILLIGE SCIENTOLOGY HJÆLPERE
Katastrofeberedskabsfond

Frivillige Scientology Hjælpere har hjulpet i katastrofesituationer i over 260 større katastrofeområder. Giv et bidrag til katastrofeberedskabsfonden for at hjælpe os med at fortsætte med at redde liv.