LAWRENT NDHLOVU FINDER SIN STEMME OG SIT FORMÅL FOR AT HJÆLPE

Lawrent Ndhlovu hengiver sig til sin nyfundne lidenskab for musik, der blev afsløret og låst op for af Kurset om mål og targets.

Den 29-årige sydafrikaner fandt svar på sine egne spørgsmål i livet og glæden i at hjælpe andre.

Lawrent Ndhlovu tæller dagene siden han begyndte sit første Scientology kursus. ”Mit liv var et kaos. Jeg følte mig så nede, deprimeret og bekymret. Jeg havde en masse spørgsmål – uden at kunne finde de rigtige svar.

”Nogle gange ville jeg tage på arbejde og bare sidde der og tænke: ’Hvorfor arbejder jeg? Hvorfor er jeg her? Det er bare nytteløst.’”

En ven bemærkede hans humør og gav ham nogle enkle råd. Med det var Lawrent i stand til at løse det problem, der havde taget alt hans opmærksomhed, og med en lethed, der mindede om magi. Den ven var scientolog.

Han blev derefter givet en bog skrevet af L. Ron Hubbard, som han skulle læse. ”Efter jeg havde læst den, så jeg det virkelige liv foran mig, og bag mig var der bare et ødelagt liv, som ikke havde nogen retning. Det var på det tidspunkt, at jeg overvejede at vove mig ud på dette eventyr.”

Han meldte sig til de gratis online Redskaber til livet-kurser, der begynder med kurset om undersøgelser, et kursus, der giver en færdighederne til at identificere de virkelige årsager til succes eller fiasko. Han havde problemer i livet og ville have de samme færdigheder, som hans ven havde – for at opdage de skjulte grunde bag dem.

”Da jeg læste det første kapitel, var jeg ligesom: ’Jøsses, jeg tror, jeg har overset så mange ting i livet!’ Det var ligesom begyndelsen på et nyt liv.”

Han har siden da færdiggjort alle 19 online kurser. Mens dette ville være en bedrift for enhver, er det specielt betydningsfuldt for Lawrent på grund af de ekstra udfordringer. ”Det var ikke nemt at opnå dette, med et meget krævende job, en stram tidsplan – det var meget hårdt.” Men det mest udfordrende var, at han lavede alle de 19 kurser på en gammel Blackberry mobiltelefon med en revnet skærm og uden et batteridæksel, og den var bundet sammen af en elastik. ”Nogle gange ville den bare slukke eller fryse, mens jeg var i gang med at skrive en opgave.”

Men Lawrent fortsatte, drevet af et ønske efter viden.

”LRH kurser er enestående, da indholdet i hvert kapitel direkte påvirker ens liv. Det taler til en. Hans teknologi retter sig mod og charmerer ens sjæl – og skaber en længsel efter mere og mere og mere. Kurserne er en stimulus i dit liv. De underviser en i, hvad man virkelig er og sandheden om alle de ting omkring en.”

Med kraftfulde redskaber og ny selvtillid, blev Lawrent den fyr som alle venner og familie henvendte sig til. ”De ringer til mig med deres problemer. Jeg er mest stolt, når de kommer tilbage med gode resultater. Når jeg ser at nogen klarer sig godt, bliver jeg glad.”

”LRH kurser er enestående, da indholdet i hvert kapitel direkte påvirker ens liv. Det taler til en. Hans teknologi retter sig mod og charmerer ens sjæl.”

Midt i dette eventyr opdagede Lawrent et skjult talent, og hvad der ser ud til at blive begyndelsen på hans næste eventyr.

Da han lavede Kurset om mål og targets, fik han en erkendelse, som aldrig forlod ham. ”Jeg kan opnå alt det, jeg sætter mig for. Det har jeg bare holdt i mit hjerte. Hvad end jeg ønsker, kan jeg opnå.”

Med den simple ide – og også med viden om hvordan man gør det – besluttede han sig for at give musik en chance. ”Jeg begyndte bare at komponere en sang. Jeg tog hen til studiet og optog den. Jeg afspillede den for mine venner, og de sagde, jeg har et fremragende talent.”

Han arbejder nu på sit debutalbum, der vil blive udgivet om et par måneder.

”Kurset har ændret mit liv dramatisk. Jeg kan håndtere mine omgivelser godt og med selvsikkerhed. Folk bliver overraskede over, hvordan jeg finder på mine idéer, hvordan jeg løser konflikter, og hvordan jeg håndterer mit liv. Og blot ved at anvende viden fra L. Ron Hubbard.”GIV ET BIDRAG

Frivillige Hjælpere står til rådighed over hele verden og er døgnet rundt klar til at rykke ud til en hvilken som helst katastrofe. Dit bidrag vil finansiere rejser for frivillige såvel som mad, vand, telte og medicinske forsyninger til ofre for katastrofer.