Scientology Frivillige Hjælpere: Hvorfor vi hjælper

Scientology Frivillige Hjælperes hus i Haiti.

Det sidste årti har været et af de mest turbulente nogensinde. Modsatrettede ideologier, voldelige revolutioner og en skrøbelig social og økonomisk struktur har udsat over en tredjedel af verdens befolkning for undertrykkelse, fattigdom og krænkelser af menneskerettighederne. Terrorisme og en global økonomisk krise ødelægger samfunds-strukturen og udbreder en tankegang, der er styret af hysteri, frygt og angst.

Imidlertid stopper følelsesmæssig stress ikke ved grænserne til krigshærgede nationer. Hjemme hos os selv vokser epidemierne – lige fra stofmisbrug, kriminalitet og splittede familier, til analfabetisme, arbejdsløshed og det stress, der følger med disse problemer. Under disse omstændigheder bærer kommunalpolitikere og medarbejdere i social- og sundhedssektoren en enorm byrde.

Men der er svar – virkelige svar, der fungerer – som leveres af de Frivillige Hjælpere, når som helst og hvor som helst det er behøvet, med bemærkelsesværdige resultater. Disse løsninger er udpluk fra den større samling af Scientology teknologi og er beregnet for mennesker fra alle trosretninger.

Med over 200.000, som spænder over hvert kontinent på Jorden, arbejder de Frivillige Hjælpere direkte med lokale ledere, embedsmænd, hjælpearbejdere og borgere for at skabe orden og yde virkelig hjælp uanset situationen.

De Frivillige Hjælpere når også ud med de omrejsende turnéer, der giver hjælp til større byer og lokalsamfund over hele verden. Disse turnéer når tusindvis af mennesker ad gangen, idet de besøger en ny by hver måned.

Indenfor i de velkendte gule telte kan enhver få personlig hjælp til at overvinde de vanskeligheder, de måtte stå over for.

Selv om det er ud over deres daglige arbejde med at håndtere de samfundsmæssige dårligdomme, er de Frivillige Hjælpere blandt de første til at ankomme på stedet, når katastrofen rammer. De er uddannet til at hjælpe i nødsituationer, de giver en hvilken som helst hjælp, der er behov for, så lidelser kan lindres, og der hurtigt kan skabes orden. Og fordi teknologien, de anvender, er enkel og effektiv, kan de hurtigt træne andre, så de også kan give hjælp.

Med deres organisatoriske færdigheder og evne til at bringe orden, samt deres effektive hjælp til ofre og redningsmandskaber, har tusindvis sluttet sig til deres rækker, og de Frivillige Hjælpere er blevet til et af de største uafhængige beredskabshold på Jorden.

De er også blevet en global styrke, som leverer hjælp i katastrofeområder, der ikke bliver til avisoverskrifter: i hjem og skoler, i virksomheder og nabolag. De kan kontaktes døgnet rundt på en Hotline for internationale Frivillige Hjælpere.

Alle uanset tro, der ønsker at gøre noget for at forbedre forholdene omkring dem, kan blive Frivillig Hjælper ved at lære de enkle teknikker, der tilbydes på de gratis kurser på denne side. Udrustet med disse løsninger kan en Frivillig Hjælper bidrage til at skabe en bedre verden ved at genetablere orden, hensynsfuldhed og hæderlighed hvor som helst, det er behøvet.