Scientology Frivillige Hjælpere Nashville: Hjælpearbejde ved oversvømmelsen

Scientology Kirken har opfordret sit landsdækkende netværk af Frivillige Hjælpere til at hjælpe Nashville efter oversvømmelsen.
Scientology Kirken meddelte i dag, at det har opfordret sit landsdækkende netværk af Frivillige Hjælpere til at hjælpe Nashville med oversvømmelsesbistand. ”Vi har folk rundt omkring i landet, der er uddannede og har erfaring med katastrofehjælp,” siger Julie Forney, der er koordinator for Kirkens frivillige, ”og hjælpen er helt sikkert nødvendig her.”

De lokale Frivillige Hjælpere var allerede på pletten søndag for at hjælpe på et nødhjælpscenter, før de melder sig på Madison og Bellevue om mandagen. ”Først tog vi til de menighedsmedlemmers hjem, der havde lidt stor skade og gik så bare fra dør til dør for at hjælpe folk med at rydde op i mudderet,” siger Forney.

Kirken tilbyder også et særligt gratis kursus til alle, der ønsker at blive Frivillig Hjælper eller bare lære at hjælpe deres venner og familie bedre. Kurset kan tages på en dag eller to, og ifølge kirkens præst, pastor Brian Fesler: ”Det er for alle – uanset tro. Vi er ikke-sekteriske. Dette kursus underviser bare i, hvordan man kan hjælpe mennesker gennem vanskelige situationer.”