Scientology sponseret skib bringer mere end 100 tons forsyninger til Haiti som hjælp

Scientology sponseret skib ankommer i Haiti med mere end 100 tons gods til hjælpearbejdet.
En ”livbåd til Haiti” sponseret af Scientology ankom i Port-au-Prince den 8. april med mere end 100 tons bydende nødvendige forsyninger herunder medicin, medicinsk udstyr, en ambulance, mad, komfurer og telte.

I de første uger efter jordskælvet, sponserede Scientology kirken fem charterfly, der bragte mere end 440 læger, sygeplejersker og medicinsk akutpersonale samt 280 Scientology Frivillige Hjælpere til øen, og disse hjalp gennem deres samlede indsats i de første to og en halv måned mere end 200.000 mennesker.

Scientology Frivillige Hjælpere er i Haiti for at udføre det lange, seje træk, ikke kun for at give katastrofehjælp, men de arbejder også sammen med lokale myndigheder, borgergrupper og lokale ledere, som er fast besluttet på at forbedre alle haitianeres livskvalitet.

Scientology Frivillige Hjælpere arbejder i lejre for internt fordrevne, hvor de leverer mad, vand og andre forsyninger, uddanner folk i Scientology assistteknikker udviklet af Scientologys grundlægger L. Ron Hubbard. Disse hjælper den enkelte med at overvinde de følelsesmæssige og åndelige aspekter af traumer og stress.

De Frivillige Hjælpere etablerer også en base i Pétionville for at tilbyde gratis undervisning til enkeltpersoner og grupper, herunder lærere, elever, grupper af nødhjælpsarbejdere og offentlige instanser.Denne uddannelse omhandler de grundlæggende sociale problemer og færdigheder for at skabe varige forbedringer. Seminarerne og kurserne omfatter emner som kommunikationsevner, det grundlæggende i at organisere og studieteknologi. Hidtil har de givet seminarer og holdt undervisningstimer til over 8.000 lokale.

For yderligere information om Scientology Frivillige Hjælpere Haiti Response Team, kan du besøge blog.volunteerministers.org.